Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025
Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2025

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Από το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας εκσυγχρονίζεται με νέες υπηρεσίες.

Στο ραντεβού με τη καινοτομία και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων πρωτοπορεί για άλλη μια φορά το αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας. Παρ ‘όλες τις αντιξοότητες των τελευταίων ετών το αστικό ΚΤΕΛ επένδυσε στην εγκατάσταση νέου συστήματος τηλεματικής σε όλα τα οχήματα του η οποία μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη περίοδος δοκιμαστικής λειτουργίας για ελαχιστοποίηση πιθανόν σφαλμάτων θα τεθεί σε λειτουργιά και ο κάθε επιβάτης θα μπορεί μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό του τηλέφωνο να ενημερωθεί αξιόπιστα για το τι ώρα ακριβώς θα έρθει στη στάση το αστικό που περιμένει. Η εφαρμογή ήδη ελέγχεται από τους σταθμάρχες μας για την ακριβή λειτουργιά της και προσδοκούμε σύντομα να την παραδώσουμε στο επιβατικό κοινό της Καβάλας άριστη και λειτουργική.

Μέσα στα οχήματα μας έχουν ήδη τοποθετηθεί «έξυπνες» πινακίδες ενημέρωσης με τις οποίες όσοι ταξιδεύουν μπορούν ήδη να ενημερώνονται για τις επόμενες στάσεις που θα κάνει το αστικό.

Επίσης έχει ήδη τεθεί σε λειτουργιά η νέα «έξυπνη κάρτα απεριορίστων διαδρομών» την οποία ο καβαλιώτης μπορεί να προμηθευτεί από τα γραφεία του ΚΤΕΛ στην οδό Ύδρας 11 κάθε ημέρα του μήνα. Η έξυπνη κάρτα μπορεί να φορτίσει με όση χρονική διάρκεια μεταφορών θέλει ο πελάτης, από 15 ήμερες έως και 9 μήνες και για όσο περισσότερο χρόνο φορτίζει έχει και τις ανάλογες εκπτώσεις. Η νέα κάρτα ακυρώνεται μέσα στα αστικά σε έναν σαρωτή που διαθέτουν τα μηχανήματα της τηλεματικής μπροστά σε κάθε οδηγό.

Σε πολύ σύντομο διάστημα θα θέσουμε σε εφαρμογή και μια άλλη  υπηρεσία για τους επιβάτες μας με την οποία θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο από τον οδηγό πληρώνοντας με τη πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα ανέπαφα.
Θέλουμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το κοινό της πόλης μας για  την εμπιστοσύνη που μας δίνει και να υπενθυμίσουμε πως κατανοούμε τις δυσκολίες των καιρών και προσπαθούμε όσο είναι δυνατόν να προσαρμόζουμε τα δρομολόγια μας ώστε να διευκολύνουμε και το συγκοινωνιακό πρόβλημα αλλά και να παρέχουμε καλύτερες αστικές συγκοινωνίες.

Με τιμή,
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος
Στράτος Μακρογιαννίδης και το Δ.Σ του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΟΘΑ: Στάση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Γιάννη Αρτόπουλου

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος (Π.Ο.Θ.Α) με αφορμή τον τραγικό...

Δωρεά μινιατούρας του δημαρχιακού μεγάρου Καβάλας από τον Χρήστο Κουκουμάτσα

Με μια λιτή αλλά ουσιαστική τελετή, ο Δήμος Καβάλας...

Μουσικές εκδηλώσεις με φεγγάρι στα αρχαία θέατρα Φιλίππων και Θάσου

Στο πλαίσιο της δράσης «Προβολή ειδικών σημείων και θεμάτων...

Μάκης Παπαδόπουλος: Συγχαρητήρια στην αθλήτρια του ΟΚΑΚ Σοφία Ιωσηφίδου

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά την Σοφία Ιωσηφίδου, την αθλήτρια...

Ψεκασμοί από αέρος κατά των κουνουπιών στον δήμο Νέστου

Από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ ανακοινώνονται...

Μελέτη για την κατασκευή νέας γέφυρας στον οικισμό Λιμεναρίων

Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2025, στο γραφείο του Δημάρχου...

Όταν οι διακοπές κάποτε ήταν καλύτερες…

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Είναι πράγματι απογοητευτικό. Κοιτώντας προς τα...