Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025
Παρασκευή, 25 Ιουλίου, 2025

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την πλήρη λειτουργία του ΒΙΟΠΑΚ

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στο Επιμελητήριο Καβάλας, πραγματοποιήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας ΒΙΟ.ΠΑ, με θέμα, την πολύ θετική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας, για την ανακοπή του πλειστηριασμού του κτιρίου Διοίκησης, που επιδίωκε η εταιρεία διαχείρισης χρεών της Εθνικής Τράπεζας.

Μια εξέλιξη και μια απόφαση, που δικαιώνει τον Πρόεδρο και την διοίκηση του ΒΙΟΠΑ, αποδεχόμενη τις προσπάθειες που καταβάλλονται, για την εξυγίανση και την αναδιάρθρωση του ΒΙΟ.ΠΑ, καθώς και της αναγνώρισης του κοινωφελούς σκοπού που επιτελεί, για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Οι προσπάθειες του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση, για την πλήρη λειτουργία και ανάπτυξη του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, και για την υλοποίηση του σκοπού του, προκειμένου ο χώρος να καταστεί ένας πυρήνας ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας.

Η Διοίκηση ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία, τον Νομικό Σύμβουλο Βασίλη Κογκαλίδη, καθώς και το Λογιστικό – φορολογικό γραφείο Χριστοδούλου – Παπαδόπουλου, που βοήθησαν για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Παρόντες στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΒΙΟ.ΠΑ, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜΘ Κώστας Αντωνιάδης, και τα μέλη της Διοίκησης, Πρόεδρος Παύλος Τσουμάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας και Αντιπρόεδρος του ΒΙΟΠΑ Μάρκος Δέμπας, ο Δήμαρχος Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Αβραάμ Δημητριάδης και μέλος του Δ.Σ.  Κυριάκος Μπάης.

Ο Πρόεδρος

Μάρκος Δέμπας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Όλα είναι έτοιμα για το 34ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Open Καβάλας

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση του 34ου Διεθνούς...

Η Ελευθερούπολη «φοράει τα καλά της» σήμερα το βράδυ

«Λευκή Νύχτα» με Πυξ Λαξ, Κάτια Ταραμπάνκο, προσφορές και...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι ύβρεις της αντιπολίτευσης θα βρουν μπροστά τους τον απλό Νεοδημοκράτη»

Δριμύ κατηγορώ κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τους...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε μελέτη για τα αεροπορικά δρομολόγια Καβάλας-Αθήνας»

Η διακοπή της πρωϊνής πτήσης του αεροπορικού δρομολογίου προς...

Φορείς της Καβάλας: Απαράδεκτη η απάντηση της Aegean Airlines

Με μια παντελώς απαράδεκτη επιστολή απάντησε σήμερα η Aegean...

Επικίνδυνοι… ακροβατισμοί στον δρόμο Καβάλας – Παληού

«Γίνονται εργασίες σε ημέρες και σε περιόδους που δεν...

AEGEAN: Διευκρινίσεις σχετικά με την τροποποίηση του δρομολογίου Αθήνα – Καβάλα

Από την AEGEAN εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά...

Μία Μπλούζα Για Κάθε Στυλ!

Οι γυναικείες μπλούζες σε μεγάλα μεγέθη δεν είναι απλώς...