Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Περισσότερα

    ΤΕΕ –ΑΜ: Μουσική διαμαρτυρία για το ασφαλιστικό

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img

     

    Από το παράρτημα Αν. Μακεδονίας του ΤΕΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

    Εκδήλωση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό: «Πάρτε πίσω το ασφαλιστικό …καίει το μέλλον μας», την Τρίτη 23-2-2016, ώρα 13:00, Πλατεία Καπνεργάτη

    Με το σύνθημα ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ …ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, το ΤΕΕ-ΑΜ  διοργανώνει μουσική εκδήλωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 23-2-2016, ώρα 13:00, στην Πλατεία Καπνεργάτη κατά της πρότασης της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.

    Με συμβολική καύση διπλωμάτων και σφραγίδων, αφού η τυχόν ψήφιση της πρότασης της Κυβέρνησης για το ασφαλιστικό μας διώχνει από το επάγγελμα και μας σπρώχνει στη μετανάστευση.

    Επιβεβαιώνουμε και ισχυροποιούμε το μήνυμα προς την Κυβέρνηση για την απόσυρση της πρότασης νόμου για το ασφαλιστικό και την έναρξη ενός διαλόγου εξ’ αρχής, με στοιχεία, αναλογιστικές μελέτες και πραγματικά δεδομένα, για ένα ασφαλιστικό σύστημα δίκαιο και βιώσιμο, που θα βελτιώνει συνθήκες, θα στηρίζει την δημιουργία, την εργασία,  την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος, για τους μηχανικούς, τους επιστήμονες, τους ελεύθερους επαγγελματίες.

    Καλούμε τους μηχανικούς τους, τους επιστήμονες, τους ελεύθερους  επαγγελματίες, τους εργαζόμενους να συμμετέχουν, αφού ο αγώνας για την διεκδίκηση της επαγγελματικής μας επιβίωσης και εργασίας, όπως έχουμε όλοι διακηρύξει είναι κοινός, στον πρωτογενή τομέα, στις υπηρεσίες, στο εμπόριο, στην παραγωγή, στον κατασκευαστικό τομέα, στο επιστημονικό και το τεχνικό έργο.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Κατασκευή τριών νέων κόμβων στην Π.Ε. Καβάλας

    Στις προτεραιότητες που έχει θέσει η διοίκηση της Περιφέρειας...

    Ανακοίνωση της εταιρείας Intrafashion Group για τον θάνατο του Παύλου Χατζηπαυλίδη

    Από την εταιρεία Intrafashion Group εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Σε...

    Ανάκληση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών για λόγους συντήρησης

    Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και ειδικότερα η Δ/νση Δημόσιας...