Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
Κυριακή, 20 Απριλίου, 2025
Περισσότερα

    Φως στο τούνελ των Λουτρών Ελευθερών

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Προχωρούν όλα τα εκκρεμή θέματα για τις οικοδομικές άδειες από την πλευρά του επενδυτή για τα Λουτρά Ελευθερών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εργοανάπτυξης ΑΕ κ. Αρχέλαο Γρανά.

    Όπως τονίζει ο κ. Αρχέλαος Γρανάς αναφορικά με το θέμα των Λουτρών των Ελευθερών, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον επενδυτή, ο οποίος  προχωράει όλα τα εκκρεμή θέματα τα οποία υπήρχαν στο παρελθόν.

    «Βρισκόμαστε πολύ κοντά στο χρόνο που θα κατατεθούν οι οικοδομικές άδειες στην Πολεοδομία. Εφόσον ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη το Φράγμα του Μαρμαρά και αρχίζει να γεμίζει νερό, πρέπει να γίνει μία απαραίτητη μελέτη για την πιθανότητα θραύσης του Φράγματος που θα κατατεθεί κι αυτή μαζί με τις οικοδομικές άδειες. Και μας μένει μόνο η ολοκλήρωση της οριοθέτησης του ρέματος του Μαρμαρά, που περνάει μέσα από τα Λουτρά των Ελευθερών, ώστε να καθοριστούν οι αποστάσεις των κτιρίων. Αυτό έχει μείνει», λέει ο κ. Γρανάς.

    Παράλληλα, τονίζει ο κ. Γρανάς,  προχωράει σε μεγάλο βαθμό και ικανοποιητικά, με μεγάλη ανταπόκριση και από το Υπουργείο Οικονομικών, η πιθανότητα της επιδότησης στο πρόγραμμα που έχει μπει για την χρηματοδότηση.  Είμαστε σε πολύ καλό βαθμό και ο επενδυτής ενδιαφέρεται να ολοκληρώσει όλα αυτά που χρειάζονται και ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις τους προς την «Εργοανάπτυξη». Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε μια ευχέρεια κινήσεων. Πληρώνει τα ενοίκια, οπότε εμείς πληρώνουμε τον υπάλληλο, τις εισφορές, την εφορία και ότι χρειάζεται.

    Ελπίζουμε, είπε ο κ. Γρανάς, ως το τέλος της άνοιξης,  να καταθέσουμε τις αδειοδοτήσεις, αν βέβαια πάνε καλά τα πράγματα με την πανδημία.  Δεν ξέρω είπε, αν οι αδειοδοτήσεις κατατεθούν εδώ στην δική μας Πολεοδομία ή στο Υπουργείο, για να ξεπεράσουμε με ταχύτητα όσα προβλέπονται. Από την στιγμή που θα ολοκληρωθούν όλα αυτά, θα αρχίσουν οι κατεδαφίσεις των κτιρίων για να μπορέσουν να κατασκευαστούν τα νέα κτίρια. Αυτά είναι υπό την αίρεση του Υπουργείου Πολιτισμού. Έχουν συνεννοηθεί  επενδυτής και Υπουργείο, για να γίνουν κτίρια που συνάδουν με την περιοχή και να είναι όμορφα, καλαίσθητα, σύγχρονα που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες της λουτρόπολης.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    Μακάριος Λαζαρίδης:«Το Άγιο Φως οδηγός μας για ένα καλύτερο αύριο»

    «Κορυφαία γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιο Πάσχα συμβολίζει τη...

    Μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου ΦΝΘ Στεφάνου για την Ανάσταση του Χριστού

    Να αντισταθούμε και να οδηγήσωμε τους εαυτούς μας στην...

    Οι τιμές στα καύσιμα πέφτουν αλλά οι φόροι παραμένουν!!!

    Φώτης Πούλος: Τις μειώσεις από την πτώση της τιμής...

    Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: Πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα της άρδευσης

    Στη Χρυσούπολη βρέθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη (17/4) ο αντιπεριφερειάρχης...

    «Ζεσταίνεται» η αγορά της Καβάλας ενόψει Πάσχα

    Γιάννης Κελγιώργης: Ταμείο θα κάνουμε το Σάββατο πριν την...

    Κάθε μέρα Πασχαλιά;

    Γράφει ο Παύλος Λεμοντζής Διότι τα παλιά τα χρόνια, εκείνα...

    Μετά το Πάσχα οι εργασίες για τον κυκλικό κόμβο στην Κουντουριώτου

    Αλέξης Γούλας: «Τα χρονικά περιθώρια για την πλατεία Καπνεργάτη...