Κυριακή, 23 Νοεμβρίου, 2025
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου, 2025

O ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ βραβεύτηκε για 3η φορά στα European Business Awards

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Τον τίτλο του “National Winner” κατέκτησε η εταιρεία «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ» για ακόμη μια φορά, εκπροσωπώντας μαζί με άλλες εταιρείες την Ελλάδα στον διαγωνισμό “European Business Awards” που ολοκληρώθηκε στην Πολωνία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Χατζησάββας και ο Διευθυντής Εξαγωγών κ. Χριστόδουλος Ράντης, βρέθηκαν την Πέμπτη 5/12/2019 στην Βαρσοβία για να παραλάβουν το βραβείο της εταιρείας και να συμμετάσχουν στον τελικό.

Φωτογραφία από το interview κατά την αξιολόγηση / Βαρσοβία (Πολωνία)
«κ. Χατζησάββας Γιάννης & κ. Ράντης Χριστόδουλος»

Μάλιστα είναι η 3η φορά που βραβεύεται στα Ευρωπαϊκά βραβεία η εταιρεία, οι άλλες δύο ήταν το 2016 και 2018 στον διαγωνισμό. Οι συμμετοχές για το 2019, ήταν 120.000 από 33 χώρες από τις οποίες οι 2.700 εταιρίες που επιλέχθηκαν από την επιτροπή έλαβαν τον τίτλο “One to Watch” στην συνέχεια, από τις συγκεκριμένες εταιρείες επιλέχθηκαν ανά χώρα οι καλύτερες με τίτλο “National Winner”, δηλαδή ως «οι καλύτερες της χώρας», οι οποίες πέρασαν και στο τελικό στάδιο του διαγωνισμού. Μια από τις λίγες αυτές εταιρείας είναι και ο ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ, που έλαβε το βραβείο στην κατηγορία “The Chairman’s Selection Award”. Είναι η 12η χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός των European Business Awards με κύριο στόχο να στηριχθεί και να δημιουργηθεί μια πολύ πιο δυνατή επιχειρηματική κοινότητα στην Ευρώπη.

Λίγα λόγια για τον «ΑΚΡΟΛΙΘΟ»

Η εταιρεία «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ» ιδρύθηκε το 1979. Ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση και σταδιακά εξελίχθηκε σε μια δυναμική παγκόσμια εταιρεία στα φυσικά πετρώματα με εξαγωγές σε πάνω από 90 χώρες που ξεπερνούν το 80% του τζίρου της. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η εταιρεία δεν σταμάτησε να επενδύει στον εκσυγχρονισμό και επέκταση των μονάδων παραγωγής, η οποία παραμένει στα Κηπιά του Δήμου Παγγαίου, όπου βρίσκονται τα λατομεία Σχιστόλιθου Καβάλας, που είναι και η βασική πηγή πρώτης ύλης. Παράλληλα η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή βότσαλων κατέχοντας μεγάλο ποσοστό παραγωγής στο περίφημο βότσαλο Θάσου. Το 2019, η εταιρεία «ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ» κλείνει τα σαράντα της χρόνια.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τον ΑΚΡΟΛΙΘΟ εδώ: https://www.akrolithos.gr/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στην Ιθάκη, αδέρφια μου, στην Ιθάκη…

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Ι έραξ Θ άλεα Α κλεής Κ ύκλος Η μιδεής «Προπωλείται» μέσω...

Πάνω από 100 οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για τα Χριστούγεννα

Περισσότερες από 100 εκδηλώσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των φετινών...

Ήρεμες και υπερκομματικές οι εκλογές στον Δικηγορικό Σύλλογο  

Γιώργος Γραμμένος: Όλοι για κάποιο κοινό σκοπό εργαζόμαστε /...

Μία συν μία αποτυχίες της κυβέρνησης (1)

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Το 2019 ο κ. Μητσοτάκης κέρδισε...

Μεγάλο πρόβλημα η έλλειψη προσωπικού στους δήμους

«Ένα μεγάλο ζήτημα που ταλανίζει αυτή τη στιγμή τους...

Άγγελος Βλάχος: Δεν υπάρχει ζημιά 1,2 εκατ. στον ΟΛΚ

Πρόκειται για δέσμευση ποσού που αφορά την εγκατάσταση πλωτών...

Γεμίζει με Airbnb και η Νέα Καρβάλη

Για τη νέα τουριστική περίοδο ετοιμάζονται στην Νέα Καρβάλη...

Τιμήθηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, παρέστη την Παρασκευή 21...