Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025
Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου, 2025

Δήλωση του Χρήστου Γάκη για την γέφυρα του Κομψάτου

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Στο Περιφερειακό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019, όπου απουσίαζε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ Χρήστος Γάκης ο Περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ αναφέρθηκε στο όνομα του. Ακολουθεί η δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» κ. Χρήστου Γάκη:

«Ο κ. Μέτιος σχετικά με την Γέφυρα στον ποταμό Κομψάτο και το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, αφήνοντας την πεσμένη γέφυρα μάλλον για «τουριστική ατραξιόν», κάτι σαν τον Πύργο της Πίζας (μόνο που εκείνος γέρνει, δεν έχει πέσει τελείως), προσπάθησε να καλύψει τις ευθύνες του λέγοντας ότι πριν από ένα χρόνο, καταψήφισα σε μια επιτροπή την παράνομη απευθείας ανάθεση που ήθελε να κάνει για την μελέτη για τα αίτια πτώσης της γέφυρας.

Μια παράνομη απευθείας ανάθεση η οποία καταψηφίστηκε ομόφωνα από την αρμόδια επιτροπή. Μια επιτροπή από αποτελείται από Νομικούς και Πρόεδρος της είναι ο Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Αν όλοι εμείς στην επιτροπή θέλαμε το κακό του τόπου και ο κ. Μέτιος που εδώ και δύο χρόνια το μόνο που σκέφτηκε να κάνει ήταν μια παράνομη απευθείας ανάθεση θέλει το καλό του τόπου, είναι μάλλον για γέλια.

Πάντως αν θέλει δύο χρόνια ο κ. Μέτιος για να κάνει μια απευθείας ανάθεση και μάλιστα παράνομη, μάλλον θα χρειαστεί αιώνες μέχρι να αποκαταστήσει με νόμιμες διαδικασίες την πεσμένη γέφυρα στον Ίασμο. Εκτός και αν ο κ. Μέτιος έχει άλλες αναπτυξιακές ιδέες στο μυαλό του, όπως για παράδειγμα να συνδέσει με ποταμόπλοιο τον Δήμο Ιάσμου με την υπόλοιπη Ροδόπη. Όλα αυτά πάντως είναι λυπηρά. Όταν διοικείς, αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου και όταν κάνεις λάθη απλά ζητάς συγνώμη από τον κόσμο και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θα πρέπει να δούμε συνολικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα

Ηλίας Καλανταρίδης: Αν χρειάζεται ένα ή δύο πάρκινγκ να...

Παναγιώτης Αρχοντής: Το καλοκαίρι απέδωσε στην Περιφέρειά μας

«Σαφώς και το κερδίσαμε το στοίχημα όλοι μαζί σε...

Καβάλα: Εξαρθρώθηκε 3μελής σπείρα απατεώνων – Οι δύο ανήλικοι

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Δίωξης...

Νίκος Μωυσίδης: Κάτι φαίνεται να αλλάζει με την ακτή της Καλαμίτσας

Την πεποίθησή του ότι κάτι φαίνεται να αλλάζει στο...

Η «Ανδρομάχη» του Ευριπίδη σε εμπνευσμένη σκηνοθεσία Μαρίας Πρωτόπαππα ήρθε και στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων!

ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΛΕΜΟΝΤΖΗ Όταν η ανθρώπινη δικαιοσύνη αποτυγχάνει,...

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών στον νομό Καβάλας

Η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει μια σειρά επισκέψεων στις Περιφερειακές...

Ξενοφών Κροκίδης: Θα επιμένουμε αν δεν λαμβάνουμε ικανοποιητικές απαντήσεις…

«Θα επανερχόμαστε στα ίδια θέματα όταν κάτι επιδεινώθηκε, όπως...

Οι 4 αποτυχημένοι πρωθυπουργοί που πρέπει να μείνουν σπίτι τους

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Καραμανλής και Σαμαράς είναι στην επικαιρότητα...