Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Παρασκευή, 14 Μαρτίου, 2025
Περισσότερα

    Στο 6ο Snow camp της Κοζάνης συμμετείχε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

    Ημέρα:

    spot_img
    spot_img
    spot_img

    Στο 6ο Snow camp TAEKWONDO 2019, που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στην Κοζάνη άνοιξε για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας η αυλαία των αθλητικών διοργανώσεων για το 2019 και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι από τις 4 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκόβρυσης στην Κοζάνη το 6ο Snow camp στο οποίο έλαβαν μέρος 350 αθλητές και αθλήτριες από την χώρας μας αλλά και από χώρες όπως είναι η Νορβηγία, το Ιράκ, η Σερβία, η Κύπρος, Αλβανία και η Βουλγαρία και Ελλάδα οι οποίοι προπονήθηκαν υπό την διεύθυνση Νορβηγού προπονητή.

    Βέβαια θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι στη συγκεκριμένη  διοργάνωση ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας έλαβε μέρος με τους αθλητές: Αντωνιάδη Κίμων, Καραμάνη Δημήτριο, Καρακίτη Θεόδωρο, Καρακίτη Δημήτριο, Ιωάννου Πασχάλη και Καλογερόπουλο Άγγελο, ενώ την αποστολή του καβαλιώτικου συλλόγου συνόδεψε ο προπονητής του Παλτόγλου Χάρης.

    Ήταν μια μοναδική αθλητική εμπειρία για όλους και ταυτόχρονα ένα δυναμικό ξεκίνημα για την νέα αγωνιστική χρονιά. Οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα να προπονηθούν με διεθνείς συναθλητές τους σε τεχνικές αγώνα και να μυηθούν σε καινούργιες προπονητικές πρακτικές υπό την διεύθυνση του διεθνούς προπονητικού team της διοργάνωσης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η εμπειρία αυτή θα αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμη στις αθλητικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν μιας και συνεισέφερε σημαντικά στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής συμπεριφοράς των αθλητών του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας.

    Ο καβαλιώτικος σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς των ΑΣ Κοζάνης, Μακεδονική Δύναμη και τον προπονητή της Αλμασίδη Χρήστο για την ευγενή του πρόσκληση καθώς και για την άψογη διοργάνωση.

    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img
    spot_img

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

    H εποχική γρίπη ταλαιπωρεί πολλούς συμπολίτες μας

    Αλέξης Πολίτης: Περιμέναμε ότι θα υποχωρούσε το κύμα στα...

    Αμυγδαλεώνας: Πήραν υποσχέσεις για άμεσες παρεμβάσεις και μία μελέτη

    Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (12/3) η συγκέντρωση διαμαρτυρίας...

    Δημήτρης Τριανταφύλλου: «Ναι» στο τρένο, αλλά χωρίς να καταστρέψουμε το ΒΙΟΠΑ

    Περισσότερες επιλογές θα έχουν οι οικοπεδούχοι και οι επιχειρηματίες Για...

    Ενισχύονται οι κοινωνικές δομές της Περιφέρειας ΑΜΘ

    11 νέες αποφάσεις για χρηματοδότηση υποδομών και δράσεων Με το...

    Η Ν.Ε. Καβάλας του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει τον ανασχηματισμό

    Από την Ν.Ε Καβάλας του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκε το παρακάτω...

    Συνελήφθη στην Καβάλα αλλοδαπή που κατηγορείται για θανατηφόρα βλάβη από αμέλεια

    Από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κοζάνης σχηματίσθηκε...

    Ανασχηματισμός: Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

    Πρωθυπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Κωστής Χατζηδάκης   ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ...

    Ημερίδα για την Βία των ανηλίκων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

    Ημερίδα με θέμα «Βία των ανηλίκων και η πρόληψή...