Την παρουσίαση όλων των τμημάτων του θα πραγματοποιήσει ο Α.Ο.Καβάλα την Δευτέρα το βράδυ σε γνωστό πολυχώρο της πόλης. Εκεί θα παρουσιαστούν όλα τα τμήματα των «Γαλάζιων Αργοναυτών», όχι μόνο του ποδοσφαίρου, αλλά και του βόλει, του στίβου, του Καράτε, κ.τ.λ.
Η παρουσία που θα μαγνητίσει τα βλέμματα, είναι αυτή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, που ως γκέστ της βραδιάς θα μιλήσει για την ιστορία του Α.Ο.Καβάλα. Την μέρα που το…Καραβάκι σαλπάρισε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι, όσο και την μετέπειτα λαμπρή του ιστορία!
Μια χαρά ο Αδαμάκης
Ο τραυματισμός του νεαρού Αδαμάκη στο ημίχρονο, τρόμαξε αρχικά τους πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας. Ο Αδαμάκης δέχθηκε στο ημίχρονο και έκανε ζέσταμα με τους υπόλοιπους αναπληρωματικούς μια μπάλα στο πρόσωπο και έχασε τις αισθήσεις του, πέφτοντας στο χορτάρι.
Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νευροκοπίου συνοδευόμενος, από τον γενικό αρχηγό, Γιώργο Μανάφη όπου διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό και πολύ γρήγορα γύρισε στο ξενοδοχείο της αποστολής στον Βώλακα.













