Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, 2025
Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου, 2025

Καβάλα: 18χρονος Πακιστανός και η… παρέα του λήστεψαν ζευγάρι

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Συνελήφθη την Κυριακή του Πάσχα (8-4-2018) το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 18χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για ληστεία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει δύο ακόμη άγνωστους δράστες, οι οποίοι αναζητούνται.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καβάλα, ο 18χρονος μαζί με τους άλλους δύο δράστες προσέγγισαν δύο ημεδαπούς, μία 19χρονη και έναν 18χρονο και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή της 19χρονης μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ και διάφορα έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο.

Στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ανάπτυξη εξαπλώνεται σε όλο τον δήμο Παγγαίου

Φίλιππος Αναστασιάδης: Υπάρχει ιδιαίτερη οικονομική άνθηση, η οποία ανταποκρίνεται...

Θα είναι εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος ο Γιώργος Γραμμένος

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει για ακόμη μια φορά...

Το 17ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας ταξίδεψε… από τη Γη στο Διάστημα και βραβεύτηκε!

Μια νέα σπουδαία διάκριση κατέκτησε η Α΄ τάξη του...

Αλέξης Πολίτης: Πότε θα ολοκληρωθεί το δίκτυο ύδρευσης του Παληού;

Προβληματισμός από την έλλειψη σαφούς χρονοδιαγράμματος Την ανησυχία του για...

Καβάλα: Παράνομος μετανάστης με δαχτυλίδι – καρφί και μαχαίρι

Συνελήφθη βραδινές ώρες της 18/19-9-2025 στην Εγνατία οδό Καβάλας...

Δράση εθελοντικού καθαρισμού της ΟΛΚ Α.Ε σε συνεργασία με την Carnival Corp

Η σημερινή εκδήλωση αποτελεί μέρος της δέσμευσης του Λιμένα...

Ο Ερντογάν μετέτρεψε την Τουρκία σε Ρωσία

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος «Η Τουρκία δεν θα γίνει Ρωσία»...

Ακτή Καλαμίτσας: Ένα κοινωνικό, πολιτικό και νομικό ζήτημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ Ακτή Καλαμίτσας. Ένα κοινωνικό, πολιτικό και νομικό...