Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Ρώσοι, Γερμανοί και… Λιθουανοί στο πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ιδιαίτερα ενθαρρυντική είναι η κίνηση που καταγράφεται στο πηλοθεραπευτήριο των Κρηνίδων, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό από την 1η Ιουνίου.

Αυτό υπογράμμισε με δηλώσεις που έκανε το πρωί της Παρασκευής (9/6) στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», Αναστασία Ιωσηφίδου.

Μεγάλη ανταπόκριση από τους νέους για το πηλοθεραπευτήριο – Το επισκέπτονται επίσης Ρώσοι, Γερμανοί και …Λιθουανοί!

«Από την στιγμή που άρχισε η λειτουργία του πηλοθεραπευτηρίου των Κρηνίδων, φάνηκε η δυναμική του. Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι νέα άτομα πλέον επισκέπτονται το πηλοθεραπευτήριο, γεγονός που δείχνει ότι το εμπιστεύονται για τις διάφορες χρήσεις του πηλού. Το επίσης ενθαρρυντικό είναι ότι πέρα από τους Έλληνες, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και από ξένους επισκέπτες. Ήδη είχαμε Ρώσους, Γερμανούς και επιπλέον από τη Λιθουανία. Αυτό μας δίνει την δύναμη, προκειμένου να συνεχίσουμε όσο πιο δυνατά γίνεται. Επίσης η προβολή σε συνεργασία με γιατρούς από την Αθήνα όπως πλαστικός χειρούργος, ορθοπεδικός, μαιευτήρας, ανέδειξαν τη θεραπευτική ιδιότητα του πηλού, όπως και δερματολόγοι, αφού είναι γνωστή η θεραπευτική ιδιότητα του», ανέφερε σχετικά στις δηλώσεις της η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Σε εξέλιξη ενέργειες ώστε το πηλοθεραπευτήριο να είναι επισκέψιμο όλες τις εποχές του χρόνου

Ερωτηθείσα αναφορικά με τις ενέργειες που γίνονται, ώστε το πηλοθεραπευτήριο να είναι επισκέψιμο όλες τις εποχές του χρόνου, η κ. Ιωσηφίδου, απάντησε: «Από την προηγούμενη διοίκηση υπήρχε πρόγραμμα δανειοδότησης από τη «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», προκειμένου να γίνουν εργασίες στο πηλοθεραπευτήριο. Εμείς ως νέα διοίκηση δεν θέλαμε σε καμιά περίπτωση να πάρουμε δάνειο ενός εκατομμυρίου ευρώ, γιατί τέτοια ήταν η πρόβλεψη. Ήδη έχουμε καταθέσει έγγραφα, προκειμένου να ενταχθούμε σε πρόγραμμα της περιφέρειας. Αυτή τη στιγμή συμπληρώνονται τα δικαιολογητικά, ώστε να ολοκληρωθεί αυτός ο προγραμματισμός. Αναμένουμε επιπλέον έγγραφο από την Αθήνα από την υπηρεσία ιαματικών πηγών, το οποίο μας έχει ζητηθεί για να ολοκληρωθεί η έκδοση οικοδομικής άδειας για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν στο πηλοθεραπευτήριο, ώστε χωρίς δάνειο να καταφέρουμε να κάνουμε ένα πρόγραμμα ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να λειτουργεί το πηλοθεραπευτήριο όλες τις εποχές του χρόνου».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Όταν γινόμαστε μέρος του βούρκου…

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Όταν κάποιος είναι άφιλος, ανήθικος, χωρίς...

Βραβεία Ναυτεμπορικής: Στις κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας η Kourtidis Group για τρίτη συνεχή χρονιά

Στις κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας συγκαταλέγεται για ακόμη...

Δώρα αγάπης από την ΟΕΒΕΚ

Η Χριστουγεννιάτικη δράση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων...

Απονομή του Αργυρού Δικεφάλου της Καππαδοκίας στον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025 πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα η...

Βιβλιοπαρουσίαση: Όταν η ΑΛΦΑ συνάντησε τον ΕΨΙΛΟΝ

ISBN: 978-960-563-734-7 Συγγραφέας: Λίτσα Τότσκα του Παύλου Λεμοντή Το «Όταν η Άλφα συνάντησε...

Για την «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα

του Κωστή Σιμιτσή Στη λογοτεχνία έχει καθιερωθεί όρος bildungsroman, «μυθιστόρημα...

Καβάλα: Έπεσε από το μπαλκόνι και έχασε την ζωή της

Αλλοδαπή, ηλικίας 48 ετών έπεσε από το μπαλκόνι διαμερίσματος...

Εξομάλυνση της κατάστασης στο οδικό δίκτυο αναμένει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Κώστας Πανταζής: Όχι στον διαγωνισμό ανά Περιφέρεια Εξομάλυνση της κατάστασης...