Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2026
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2026

Ποιοι εκλέγονται στο Δ. Σ. του σωματείου «Φίλοι της Παιδόπολης»

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το Δ. Σ. του Σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ” ευχαριστεί τα μέλη του, που την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 συμμετείχαν στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy.

Τη διετία που πέρασε παράχθηκε ένα σημαντικό έργο προς όφελος των παιδιών και κατακτήθηκαν σημαντικοί στόχοι που τέθηκαν από το απερχόμενο Δ.Σ., όπως η αναγνώριση – πιστοποίηση του Σωματείου ως Φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΦΕΚ Β΄937/06-04-2016), η δημιουργία Ταμείου Στήριξης των παιδιών που απομακρύνονται λόγω νομικού πλαισίου από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, συνεχίστηκε η ενημέρωση του ευρύ κοινού με μια μοναδική και σημαντική Πανελλαδικής εμβέλειας Ημερίδα για την προώθηση της Αναδοχής και της Παιδοθεσίας, επιπλέον έγιναν δράσεις για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Π.Π.Π. Καβάλας κλπ.

Όλα γίνανε χάρη σε εσάς που στηρίζεται το έργο μας και τον κοινό σκοπό μας!

Σημαντική ήταν και η στήριξη των μελών του απερχόμενου Δ.Σ., τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για: τη σημαντική συμβολή και στήριξη της Αντιπροέδρου – κυρίας Ελένης Γιάννου – σε κάθε εκδήλωση που διοργανώσαμε, την άκρως τακτική και με πλήρη διαφάνεια τήρηση των οικονομικών από την Ταμία – κυρία Όλγα Μάρτου, τον άρτιο συντονισμό των δράσεων μας από τη Γενική Γραμματέα κυρία Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη, και την κυρία Θώμη Αγγέλου που ως υπεύθυνη «οπτικής επικοινωνίας και σύμβουλος Διοργάνωσης Εκδηλώσεων» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεών μας.

Εκλέχθηκαν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή  οι παρακάτω:

Διοικητικό Συμβούλιο: Παναγιώτης  Αγαπητός  του Αναστασίου, Βασιλοπούλου – Ταουσάνη Αικατερίνη του Θωμά, Ελένη Γιάννου του Δημητρίου, Μελίνα  Παπακωνσταντίνου του Κυριαζή, Μαρίνα  Φιλιππίδου του Βασιλείου.  Αναπληρωματικοί: Αντώνης Κάτανας  του Γεωργίου, Γεώργιος Περιφεράκης του Εμμανουήλ, Ελένη  Σοφιανίδου του Ευσταθίου, Ανθή Σπηλιοπούλου του Στέφανου και Έλενα Φλούδα του Ευαγγέλου.

Εξελεγκτική Επιτροπή:  Έλσα  Αυλωνίτου του Σπυρίδων, Φωτεινή  Καραγιαννίδου  του Νικόλαου, Ελισάβετ  Χριστοφόρου του Αθηνόδωρου.

Με τιμή

Το Δ. Σ. του Σωματείου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στην οδό Βενιζέλου θα γίνει φέτος η «Αλφαβητοπαρέλαση»

Απόστολος Μουμτσάκης: Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή μαθητών /...

Συνεργασία Δήμου Καβάλας και ΤΕΕ-ΑΜ για την αξιοποίηση του Παλιού Ωδείου

Σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται Δήμος Καβάλας και Τ.Ε.Ε. Ανατολικής...

Επανασύνδεση με τα Παιδιά μας

Όταν η σχέση ραγίζει, αλλά δεν τελειώνει Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος...

Οι διαφορές των αναδόχων καθυστέρησαν την συντήρηση των σχολικών κτηρίων

Για την υπογραφή της σύμβασης του έργου ''Συντηρήσεις Σχολικών...

Σεμινάρια αντιμετώπισης πυρκαγιάς σε ηλεκτρικά ή υβριδικά οχήματα

Τον Μάρτιο ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων αντιμετώπισης πυρκαγιάς...

Προσπάθειες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου από την Ένωση Ξενοδόχων Θάσου

Για τις προσπάθειες που καταβάλλει η νέα διοίκηση της...

Για κάποιους ντρέπεται και η ντροπή

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος «Γιατί δεν υπάρχουν αντιδράσεις όπως στην...

Βγήκε η προκήρυξη για το 35ο διεθνές σκακιστικό τουρνουά ”Βασίλης Θεοδωρίδης”

Για το 35ο open διεθνές σκακιστικό τουρνουά ''Βασίλης Θεοδωρίδης''...