Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025
Κυριακή, 27 Ιουλίου, 2025

Τα «χώνει» στη διαιτητική τριάδα η ΚΑΒΑΛΑ BC

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Μετά την απαράδεκτη διαιτησία στον αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα- όπως αναμένονταν άλλωστε- η διοίκηση της ΚΑΒΑΛΑ BC εξέδωσε ανακοίνωση-διαμαρτυρία για την διαιτητική τριάδα:«Στον εξ’ αναβολής αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα (15/1/2017) η ομάδα μας έζησε την κατάφωρη αδικία από μια διαιτησία που ξεπερνά κατά πολύ τη σφαίρα του ανθρώπινου λάθους κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν μόνο ένας έχει δικαιώματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα η αντίπαλη ομάδα εκτελούσε από τα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου ελεύθερες βολές, όχι γιατί υπήρχαν φάουλ αλλά διότι το ήθελαν οι διαιτητές κ.κ. Λόρτος Δ., Καλογερόπουλος Λ. και Ζαχαρής Δ., οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο σφυρίζοντας ακατάπαυστα εις βάρος της ομάδας μας.

Αυτό, συν τοις άλλοις είχε ως αποτέλεσμα τη δίκαιη αγανάκτηση των φιλάθλων της ομάδας μας, οι οποίοι να υπενθυμίσουμε ότι, έχουν βραβευτεί επί σειρά ετών με το βραβείο ήθους ενώ, κατά τον τρόπο αυτό ο κόπος και ο ιδρώτας των παικτών μας πήγε χαμένος.

Το στατιστικό στοιχείο των 34 βολών για τον ΑΣΕ Δούκα και των 11 για την ομάδα της Καβάλας, δείχνει ότι αποτέλεσε τον καθοριστικό και καταλυτικό παράγοντα στην τελική διαμόρφωση του σκορ σε 73-78.

Είναι λυπηρό να αναφέρεσαι στην διαιτησία αλλά, πρέπει να δει κάποιος το βίντεο του αγώνα και θα δικαιολογήσει την αγανάκτησή μας.

Λυπούμαστε πραγματικά για τα απαράδεκτα και πέραν του ανθρωπίνου λάθους σφυρίγματα των διαιτητών που εξελίχθηκαν πραγματικά σε κακούς πρωταγωνιστές του αγώνα Καβάλα – ΑΣΕ Δούκα.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ και συνεχίζουμε την σκληρή μας προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών».

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Συντήρηση παλαιών και αγορά νέων αυτόματων απινιδωτών στη Θάσο

Ο Δήμος Θάσου παρέλαβε νέα υλικά τα οποία τοποθετήθηκαν,...

Αντιδράσεις για τον Οδικό χάρτη εξοικονόμησης ενέργειας για τα κτίρια

Την απόσυρσή του και ενδελεχή διαβούλευση ζητά η ΓΣΕΒΕΕ Την...

Με την απληστία της ακρίβειας πυροβολούμε τα πόδια μας…

Γράφει ο Ανδρέας Χριστόπουλος Έχω ξαναγράψει, πως η ακρίβεια στην...

Πισώπλατο χτύπημα η κατάργηση της πρωινής πτήσης Αθήνας – Καβάλας

Θόδωρος Μουριάδης: Οι κάτοικοι της περιοχής μας νιώθουν ότι...

Όλα είναι έτοιμα για το 34ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Open Καβάλας

Όλα είναι έτοιμα για τη διοργάνωση του 34ου Διεθνούς...

Η Ελευθερούπολη «φοράει τα καλά της» σήμερα το βράδυ

«Λευκή Νύχτα» με Πυξ Λαξ, Κάτια Ταραμπάνκο, προσφορές και...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Οι ύβρεις της αντιπολίτευσης θα βρουν μπροστά τους τον απλό Νεοδημοκράτη»

Δριμύ κατηγορώ κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τους...

Μάκης Παπαδόπουλος: «Χρειαζόμαστε μελέτη για τα αεροπορικά δρομολόγια Καβάλας-Αθήνας»

Η διακοπή της πρωϊνής πτήσης του αεροπορικού δρομολογίου προς...