Καλό Παράδεισο Τολη
Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ, και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια την βαθύτατη θλίψη της για τον ξαφνικό και τόσο άδικο θάνατο, του για πάρα πολλά χρόνια φροντιστή του Α.Ο.Κ. Απόστολου Χατζησάββα.
Για δύο περίπου δεκαετίες ο Απόστολος Χατζησάββας υπηρέτησε από το πόστο στο οποίο βρίσκονταν με το δικό του μοναδικό τρόπο τον Α.Ο.Κ. και αποτέλεσε κομμάτι της μεγάλης ιστορίας του. Οι λέξεις, συγκίνηση, οδύνη και θρήνος, εκφράζουν τα ελάχιστα συναισθήματα μας για την απώλεια του δικού μας Τόλη. Τον άνθρωπο που αγαπήσαμε τόσο πολύ, το πρόσωπο που θεωρούσαν δικό τους άνθρωπο, οι δεκάδες παράγοντες, προπονητές, διαιτητές με τους οποίους συνεργάστηκε πολύ περισσότερο δε οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έγιναν ένα μ’ αυτόν.
Φρόντισε να μην τους λείπει τίποτε μέσα στα αποδυτήρια. Τα πεντακάθαρα αθλητικά τους ρούχα σε καθημερινή βάση αποτελούσαν βασικό μέλημα για τον Απόστολο μας. Για πολλούς οι οποίοι πέρασαν τις τελευταίες δύο δεκαετίες από τον Α.Ο.Κ., ο Απόστολος Χατζησάββας ήταν μεγάλο κομμάτι της ζωής τους όπως βέβαια ο ίδιος είναι ένα μεγάλο κομμάτι της μεγάλης ιστορίας της ομάδας. Η καρδιά σου σταμάτησε να χτυπάει στον χώρο που αποτέλεσε το σπίτι σου. Τα δικά σου αποδυτήρια στο «Ανθή Καραγιάννη» εκεί όπου με τους συνεργάτες σου πάντα
φροντίζατε ώστε να μην λείπει απολύτως τίποτε σε παίκτες, προπονητές και παράγοντες.













