Μεγάλη είναι η επιβατική κίνηση που αναμένει για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας το Υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας, λόγω της καρναβαλικής παρέλασης την Κυριακή (22/2) στην γειτονική πόλη της Ξάνθης.
Μιλώντας στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος του μεταφορικού οργανισμού, Κώστας Πανταζής, υπογράμμισε με έμφαση ότι από την Πέμπτη (19/2) και μετά θα εκτελούνται έκτακτα δρομολόγια από και προς την πόλη της Ξάνθης, όχι μόνο από Καβάλα, αλλά και από Ελευθερούπολη και Χρυσούπολη.
”Επειδή οι νέοι μας πίνουν και λίγο παραπάνω εκείνες τις ημέρες, είναι καλύτερη λύση η μετακίνηση με το λεωφορείο και σίγουρα πιο ασφαλής…”
”Το Σάββατο (21/2), θα υπάρξει ο μεγάλος όγκος μετακίνησης. Τα τελευταία χρόνια δώσαμε τη δυνατότητα, ειδικά στη νεολαία να διασκεδάσει στην Ξάνθη και να επιστρέψουν με ασφάλεια. Θα έχουμε δρομολόγια και τη νύχτα, για την επιστροφή όσων το επιθυμούν. Μπορεί δηλαδή να φύγει κάποιος το βράδυ του Σαββάτου από την Καβάλα, να πάει στην Ξάνθη να διασκεδάσει και να επιστρέψει τα ξημερώματα στην πόλη μας. Επειδή οι νέοι μας πίνουν και λίγο παραπάνω εκείνες τις ημέρες, είναι καλύτερη λύση η μετακίνηση με το λεωφορείο και σίγουρα πιο ασφαλής. Είναι ό,τι καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς παρά να χρησιμοποιήσουμε το όχημα μας, ενώ έχουμε καταναλώσει αλκοόλ. Έχει μεγάλη επιτυχία και απήχηση αυτή η απόφασή μας να βάλουμε τόσα δρομολόγια, καθώς συνδυάζεται η διασκέδαση με την ασφάλεια”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πανταζής.
”Ειδικά την Κυριακή (22/2), ημέρα της καρναβαλικής παρέλασης, θα έχουμε συνεχόμενα δρομολόγια…”
”Ανάλογα με την επιβατική κίνηση θα εκτελούνται έκτακτα δρομολόγια μέχρι τα ξημερώματα. Έχουμε λεωφορεία που θα είναι stand by εκεί για την επιστροφή των συμπολιτών μας. Από εκεί και πέρα μέχρι και το πρωί της Πέμπτης (19/2) η επιβατική κίνηση δεν ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Οι περισσότεροι θα αρχίσουν να μετακινούνται από την Παρασκευή (20/2) με αποκορύφωμα το σαββατοκύριακο. Μιλώ και για τις υπόλοιπες γραμμές εκτός Ξάνθης, που ούτως ή άλλως έχει την τιμητική της. Ειδικά την Κυριακή (22/2), ημέρα της καρναβαλικής παρέλασης, θα έχουμε συνεχόμενα δρομολόγια και μάλιστα και από Ελευθερούπολη και από Χρυσούπολη. Άρα ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει εύκολα από όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας”, υπογράμμισε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κ.Τ.Ε.Λ. Καβάλας.







