Τρίτη, 4 Νοεμβρίου, 2025
Τρίτη, 4 Νοεμβρίου, 2025

Πρόσκληση συμμετοχής στη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στη νότια Γερμανία

Ημέρα:

spot_img
spot_img
spot_img

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων “Enterprise Europe Network Hellas (EEN)”, ενημερώνει τα μέλη του και το ευρύτερο επιχειρηματικό κοινό για την πρόθεση διοργάνωσης επιχειρηματικής αποστολής σε πόλεις-κλειδιά της νότιας Γερμανίας, με επίκεντρο τη Νυρεμβέργη και δυνητικούς προορισμούς το Μόναχο και τη Στουτγάρδη, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2026.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου Καβάλας με τον Δήμο Νυρεμβέργης, και υλοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Μόναχο, το οποίο έχει αρμοδιότητα και δίκτυο επαφών στα Ομοσπονδιακά Κρατίδια της Βαυαρίας και της Βάδης Βυρτεμβέργης.

Στόχος της αποστολής είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής μας, καθώς και η ενίσχυση των διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων.

Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της αγροδιατροφής και των δομικών υλικών/επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρου, οι οποίες ενδιαφέρονται να επεκτείνουν τις εξαγωγικές τους δραστηριότητες και να διερευνήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στη Βαυαρία και τη Βάδη Βυρτεμβέργη.

Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της αποστολής, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους έως την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2025.

Οι υπηρεσίες του Οργανισμού μας παραμένουν στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση (Δ/ντρια κα Σούζη Μαυρομμάτη, 2510-222212 εσωτ. 4, κα. Κωνσταντίνα Αϊβαζίδου εσωτ. 11).

Ο Πρόεδρος

Ιωάννης Παναγιωτίδης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ημερίδα για το Ιστορικό Κέντρο της Ελευθερούπολης

Το Σάββατο 1/11/2025 στο Αμφιθέατρο Φρίξος Παπαχρηστίδης στην Ελευθερούπολη,...

Σημαντική απόφαση για το Περιφερειακό Πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2021-2027»

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει, με ιδιαίτερη...

Φίλιππος Αναστασιάδης: Το τσίπουρο είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή Τσίπουρου στη...

Κλειστά την Παρασκευή τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια

Ο Σύνδεσμος Εργαστηριακών Ιατρών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει...

Energean: Σχέδιο για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Κύπρο με αγωγό από το Ισραήλ

Έργο που ενισχύει την ενεργειακή ασφάλεια της Κύπρου και τη...

Τέλος καλό, όλα καλά με το κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου 

Φίλιππος Αναστασιάδης: Είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του υπουργείου Αθλητισμού...

Παρέμβαση Μακάριου Λαζαρίδη για το κλείσιμο των υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Καβάλας...

«Το χαρτί να πάρω!»

Γράφει ο: Βασίλης Τσιάντος Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τμήμα Φυσικής...