Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Αδίστακτοι και κυνικοί διαχειριστές της εξουσίας

Ημέρα:

spot_img

«Δυστυχώς αυτές οι εξελίξεις δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτους και κυνικούς διαχειριστές της εξουσίας, οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα άλλο παρά μόνο την ίδια την εξουσία και περιφρονούν βέβαια κάθε θεσμικό πλαίσιο, αλλά και τους βασικούς κανόνες της δημοκρατίας».

Αυτό επισήμανε με δηλώσεις του στον «Ενήμερο» και το Kavala Web News, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε σχέση με την άρνηση της κυβέρνησης στις εξεταστικές που προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την οικονομική καταστροφή, όπως την χαρακτηρίζει, του 2015, αλλά και για την εμπλοκή του υπουργού Άμυνας, στην υπόθεση με τον ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών.

«Άλλα ισχύουν όταν μας… βολεύει η υπόθεση κι άλλα όταν δεν μας βολεύει»

«Οι άνθρωποι είναι ψεύτες και απατεώνες και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος Έλληνας που δεν το έχει καταλάβει πλέον. Όταν ο πρωθυπουργός έχει στείλει σε εξεταστικές και προανακριτικές επιτροπές υποθέσεις που διερευνώνται από τη δικαιοσύνη (για την υγεία και για τον Γ. Παπαντωνίου), την ίδια ώρα αρνείται, με την αιτιολογία ότι οι υποθέσεις που είναι στην δικαιοσύνη δεν πρέπει να γίνονται αντικείμενο έρευνας από εξεταστικές, την εξεταστική για την υπόθεση εμπλοκής του Πάνου Καμμένου σε μια μεγάλη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών με την επαφή που έκανε με τηλέφωνο πολλές φορές με τον ισοβίτη. Άρα άλλα ισχύουν όταν η υπόθεση μας… βολεύει κι άλλα όταν δεν μας βολεύει», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας.

«Η κυβέρνηση προφανώς φοβάται και δεν θέλει…»

«Αυτό είναι άλλο ένα δείγμα της νοοτροπίας, με την οποία ασκεί την εξουσία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και προσωπικά ο πρωθυπουργός, ο οποίος έσπευσε να καλύψει τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή, όταν ο ίδιος είπε ότι δεν έχει αντίρρηση να γίνει προανακριτική επιτροπή ακόμη. Πιθανώς γιατί αισθάνεται ασφαλής από την κάλυψη που ήξερε ότι θα του παρέχει ο πρωθυπουργός. Η κυβέρνηση προφανώς φοβάται και δεν θέλει να διερευνηθεί μια υπόθεση, στην οποία υποτίθεται ότι η μόνη εμπλοκή του κ. Καμμένου είναι ότι ζήτησε από έναν ισοβίτη να βγει και να πει την αλήθεια. Πιθανολογώ ότι αυτό σημαίνει ότι ο κ. Καμμένος δεν ζήτησε μόνο αυτό από τον ισοβίτη κι απλά υπάρχει πανικός να μην αποκαλυφθεί τι πραγματικά του ζήτησε. Χάνεται μια ευκαιρία για να ανακαλύψουμε τι ακριβώς έγινε σε αυτήν την υπόθεση. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, η πρόταση για σύσταση εξεταστικής θα συζητηθεί στη Βουλή, ακόμη κι αν στο τέλος η κυβερνητική πλειοψηφία την απορρίψει κι εκεί θα ειπωθούν πάρα πολλά», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, συμπληρώνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία, υπερψήφισε όλες τις εξεταστικές που έφερε η κυβέρνηση.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα μόλις ασθενοφόρο για το ΕΚΑΒ στη Θάσο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια χρονιά οι...

Συνάντηση του Δημάρχου Θάσου με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου

Σήμερα, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο...

Αυξημένες οι απαιτήσεις για νερό στη Θάσο φέτος

Κώστας Μανίτσας: Ο χειμώνας πέρασε χωρίς βροχές, ήταν μακράν...

Τι απαιτεί ο δήμος Καβάλας από τους δημότες για την πυρασφάλεια

Συνέντευξη Τύπου για τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που...

Εξιχνιάστηκαν 5 απάτες σε βάρος ηλικιωμένων σε περιοχές της Καβάλας

Εξιχνιάσθηκαν έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος...

Έκανε το σπίτι του θερμοκήπιο καλλιέργειας κάνναβης

Συνελήφθη χθες (24-4-2024) το μεσημέρι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης,...

Κάνε ότι κοιμάσαι!

του Παύλου Λεμοντζή Αυτό έκανα. Δήθεν κοιμόμουν, με ανοικτά τα...