Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Χαράλαμπος Χρυσανίδης: «Δεν με πειράζει αν οι υποψήφιοι είναι 100 αντί για 200»

Ημέρα:

«Βρισκόμαστε σε ένα διαρκή αγώνα αυτό το διάστημα και μέχρι τέλος Αυγούστου, για να ολοκληρώσουμε τον συνδυασμό, με τον οποίο θέλουμε να διεκδικήσουμε την ψήφο των συνδημοτών μας για την επόμενη πενταετία».

Τα παραπάνω επισήμανε σε δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΑ Καβάλας, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα», Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

«Το κάθε πέρσι και καλύτερα πρέπει να σταματήσει και να έρθει ένα αύριο ελπιδοφόρο για όλους τους δημότες…»

«Έχουμε ετοιμάσει το πρόγραμμά μας, έχουμε κάνει όλη την προεργασία, σε μία προσπάθεια αμέσως μετά την κατάρτιση του συνδυασμού να πάμε σε όλους τους οικισμούς, στις γειτονιές, να μιλήσουμε, να ενημερώσουμε για το πώς εμείς σκεφτόμαστε να διοικήσουμε τον Δήμο Καβάλας, ποιες είναι οι βασικές κατευθύνσεις που θέλουμε να δώσουμε, για να σταματήσει αυτή η κατηφόρα που βλέπουμε εδώ και αρκετά χρόνια, που πάμε όπως λέει ο κόσμος από το κακό στο χειρότερο. Το κάθε πέρσι και καλύτερα πρέπει να σταματήσει και να έρθει ένα αύριο ελπιδοφόρο για όλους τους δημότες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσανίδης. 

«Τα πολιτικά μας «πιστεύω» τα αφήνουμε στην άκρη. Πράγματι μιλάμε για όλους τους δημότες που ενδιαφέρονται η Καβάλα…»

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει ανταπόκριση από πλευράς των πολιτών να συμμετάσχουν στις εκλογές, μιας και οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι πολλοί, ο κ. Χρυσανίδης απάντησε: «Τα πολιτικά μας «πιστεύω» τα αφήνουμε στην άκρη. Πράγματι μιλάμε για όλους τους δημότες που ενδιαφέρονται η Καβάλα να σταματήσει αυτή την άσχημη πορεία που έχει σε πολλά θέματα και να αρχίσουμε πλέον να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Οι συνδυασμοί είναι πάρα πολλοί, οι δυσκολίες είναι αρκετές. Εμείς ξεκινήσαμε τελευταία αυτή την κούρσα των εκλογών, ήμασταν ο τελευταίος συνδυασμός που δήλωσε συμμετοχή στις εκλογές».

«Δεν με ενδιαφέρει βέβαια να γεμίσουμε το συνδυασμό με τον ανώτερο αριθμό που είναι υπερβολικός, 220 άτομα υποψηφίους…»

«Συνεπώς οι δυσκολίες είναι αρκετές, δεν μπορώ να πω. Δεν με ενδιαφέρει βέβαια να γεμίσουμε το συνδυασμό με τον ανώτερο αριθμό που είναι υπερβολικός, 220 άτομα υποψηφίους. Αυτό θα δημιουργήσει και στο συνδυασμό που θα έρθει ακόμη και πρώτος μεγάλο πρόβλημα. Από αυτούς τους 200 υποψηφίους, θα εκλεγούν 40 με 50 στον πρώτο συνδυασμό, στους άλλους λιγότεροι. Άρα 150 θα είναι εκτός διοίκησης, ουσιαστικά εκτός επιτυχίας θα το πω κι έτσι και αυτό δεν θα είναι και ό,τι πιο ευχάριστο. Ο παλιός νόμος το 220 που είναι τώρα, ήταν 100 με 130 υποψήφιοι, που είναι ένα λογικό νούμερο και μπορούσες και να συνεννοηθεί και να διαχειριστεί ένας επικεφαλής αυτό τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι να επιλέξουμε έναν ικανό αριθμό που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις διοίκησης που έχει στόχο την ανάπτυξη, έναν ικανό αριθμό ανθρώπων, που να έχουν εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτεί κάθε θέση», συμπλήρωσε σχετικά ο κ. Χρυσανίδης. 

«Δεν με πειράζει αν οι υποψήφιοι είναι 100 αντί για 200. Το θέμα είναι να μπορούμε μετά να μοιράσουμε έτσι τις αρμοδιότητες, ώστε να έχουμε επιτυχίες σε όλους τους τομείς…»

«Άλλα χαρακτηριστικά χρειάζεται ένας ο οποίος θα ασχοληθεί με τεχνικά έργα, άλλα χαρακτηριστικά ένας που θα ασχοληθεί με τον αθλητισμό, αλλά χαρακτηριστικά με τα έργα αυτεπιστασίας και αλλά με τα καλλιτεχνικά, το περιβάλλον και ούτω καθεξής. Εμείς θέλουμε να καλύψουμε αυτές τις προϋποθέσεις στο συνδυασμό μας. Δεν με πειράζει αν οι υποψήφιοι είναι 100 αντί για 200. Το θέμα είναι να μπορούμε μετά να μοιράσουμε έτσι τις αρμοδιότητες, ώστε να έχουμε επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Οι τομείς αυτοί που χρειάζονται πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, πέρα από τα μεγάλα έργα που τα έχουμε αναφέρει, είναι δύο πράγματα. Ο ένας τομέας στην καθημερινότητά από την πόλη μέχρι και το τελευταίο χωριό για να έχει άμεση ανταπόκριση σε όποιο πρόβλημα ο κάθε πολίτης και ένα δεύτερος, θα δώσουμε βάση στην πρόληψη πριν από οποιοδήποτε φαινόμενο και κάθε εποχή του χρόνου», ανέφερε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο επικεφαλής του συνδυασμού «Έργο Τώρα».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...