Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Παναγιώτης Αγάογλου: Να αλλάξουμε την σημερινή, άσχημη, εικόνα του Δήμου μας

Ημέρα:

«Από 1η Ιανουαρίου θα ξεκινήσουμε να διοικούμε και όχι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τα του Δήμου μας»

Με τον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας», της υποψήφιας δημάρχου Καβάλας, Αναστασίας Ιωσηφίδου, κατέρχεται ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Αγάογλου, ο οποίος μίλησε στον «Ενήμερο» για την απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά. 

Πείτε μας αρχικά κάποια πράγματα για το βιογραφικό σας, ώστε να σας γνωρίσουν καλύτερα οι συμπολίτες μας.

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Αγάογλου του Λαζάρου, είμαι διασώστης στο Ε.Κ.Α.Β. Γεννήθηκα στο Λονδίνο και μεγάλωσα στην Καβάλα, ξεκινώντας τα μαθητικά μου χρόνια στο 21ο Δημοτικό Σχολείο (Αγ. Λουκάς) και στο 6ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο Καβάλας. Είμαι κάτοχος των πτυχίων Αρμονίας (Ωδείο Ανατολικής Μακεδονίας), Αντίστιξης (Δημοτικό Ωδείο Καβάλας). Φοίτησα στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας απ’ όπου αποφοίτησα και έλαβα την πιστοποίηση στην ειδικότητα Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου. Από το 2007 μέχρι και σήμερα μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ ασκώ το λειτούργημα του Διασώστη στο Ε.Κ.Α.Β. Είμαι παντρεμένος με την Αλκμήνη Πένου, Πνευμονολόγο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και έχουμε ένα θαυμάσιο παιδί, τον Λάζαρο. Κατά περιόδους έχω ασχοληθεί εθελοντικά με φιλοζωϊκά σωματεία, εθελοντικές καλύψεις σε αθλητικές διοργανώσεις, υπηρεσία ως εθελοντής πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας. Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη Βυζαντινή μουσική και τη φωτογραφία».

Ποιος ήταν ο λόγος που σας ώθησε να κατέλθετε ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου;

«Ο μοναδικός λόγος είναι η πραγματική και αναδιοτελής προσφορά στα κοινά και η διάθεση να δω επιτέλους την Καβάλας μας στη θέση που της αξίζει».

Γιατί επιλέξατε να συστρατευτείτε με την Αναστασία Ιωσηφίδου και τον συνδυασμό Ώρα Δημιουργίας;

«Η επιλογή δεν έγινε βιαστικά, αλλά μετά από αρκετή σκέψη και πολλές συζητήσεις μαζί με την κ. Αναστασία Ιωσηφίδου. Αμέσως κατάλαβα ότι έχουμε το ίδιο όραμα για το πώς θέλουμε να είναι η Καβάλας μας. Με μία μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο (θα αναφέρω δύο μόνο θέματα από αυτά που βρήκα) είναι η μοναδική υποψήφια δήμαρχος που έχει χτυπήσει το χέρι της στο τραπέζι για να διεκδικήσει προς όφελος όλων των Καβαλιωτών μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την αποτροπή της αύξησης των δημοτικών τελών και τη ματαίωση δημιουργίας διοδίων. Επομένως, είναι αυτονόητο το γιατί έχω συστρατευτεί με την κ. Αναστασία Ιωσηφίδου και χωρίς δεύτερη σκέψη εντάχθηκα στην ομάδα της «Ώρας Δημιουργίας».

Από ποιο πόστο θεωρείται ότι θα μπορούσατε να βοηθήσετε τη νέα δημοτική αρχή, αν εκλεγείτε και εκλεγεί φυσικά δήμαρχος η Αναστασία Ιωσηφίδου;

«Ο στόχος μου αυτή τη στιγμή είναι να καταφέρω να επικοινωνήσω το ρεαλιστικό πρόγραμμα που έχουμε φτιάξει στην «Ώρα Δημιουργίας» και τις λύσεις που δίνουμε στα καθημερινά προβλήματα που βιώνουμε στις γειτονιές μας σε όσους περισσότερους Καβαλιώτες μπορώ. Η Αναστασία Ιωσηφίδου, ως αυριανή δήμαρχος, θα αποφασίσει και όχι εγώ».

Πιστεύετε ότι θα καταφέρει ο συνδυασμός σας να περάσει στη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών, ώστε να διεκδικήσει τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας η κ. Ιωσηφίδου;

«Είμαι βέβαιος ότι η «Ώρα Δημιουργίας» με υποψήφια δήμαρχο την Αναστασία Ιωσηφίδου θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Έχουμε ένα πρόγραμμα που είναι ρεαλιστικό και όχι έκθεση ιδεών. Η οικογένεια του συνδυασμού μας απαρτίζεται από ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, που θέλουν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα. Η Αναστασία Ιωσηφίδου και η ομάδα της «Ώρας Δημιουργίας», όχι απλά γνωρίζει, αλλά κατέχει τα προβλήματα του Δήμου μας! Από 1η Ιανουαρίου θα ξεκινήσουμε να διοικούμε και όχι να αρχίσουμε να μαθαίνουμε τα του Δήμου μας. Βεβαίως, το πρώτο αλλά και τον τελευταίο λόγο έχουν οι συνδημότες μας με τη ψήφο τους».

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμά σας προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας και γιατί να επιλέξουν να σας ψηφίσουν;

«Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε εάν η γειτονιά μας είναι όπως τη θέλουμε, ήρθε η ώρα δούμε εάν το σχολείο που πάνε τα παιδιά μας είναι ασφαλές, ήρθε η ώρα να θυμηθούμε εάν οι δρόμοι είναι προσβάσιμοι, ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε εάν η σημερινή εικόνα του Δήμου μάς αρέσει. Στην «Ώρα Δημιουργίας» δεν μας αρέσει η σημερινή εικόνα του Δήμου μας. Στην «Ώρα Δημιουργίας» έχουμε βάλει τον πήχη ψηλά και θέλουμε όλοι οι συνδημότες μας να μας στηρίξουν με την ψήφο τους, ώστε να πάψει ο Δήμος μας να είναι ουραγός, αλλά να πάρει τη θέση που του αξίζει ως ηγέτης στην ευρύτερη περιοχή μας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...