Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Η Λαμπρινή Δουτσίνη υποψήφια με την «Ώρα Δημιουργίας» της Αναστασίας Ιωσηφίδου

Ημέρα:

Η Λαμπρινή Δουτσίνη είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για το Τοπικό Συμβούλιο του Δήμου Καβάλας, με την παράταξη «Ώρα Δημιουργίας» της Αναστασίας Ιωσηφίδου.

Η Λαμπρινή Δουτσίνη είναι απόφοιτη του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, με πιστοποίηση επάρκειας της γραφής Braille. Είναι ασκούμενη Κοινωνική Λειτουργός και Υποψήφια Διδάκτωρ του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.

Η ίδια δηλώνει:

Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας» εγγυάται την πραγματική ανάπτυξη της Καβάλας και την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των συμπολιτών μας. Μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις και πρωτοβουλίες αλλάζουμε την εικόνα της πόλης, θέτουμε πρώτη μας προτεραιότητα τον άνθρωπο, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό των συμπολιτών μας. Πιο συγκεκριμένα, στεκόμαστε δίπλα και αγκαλιάζουμε τους πιο ευάλωτους από τους συνανθρώπους μας, αναπτύσσουμε μια ισχυρή και ουσιαστική  κοινωνική πολιτική, ενισχύοντας το πλέγμα αλληλεγγύης, μακριά από πρακτικές φιλανθρωπίας, που αναπαράγουν την κοινωνική αδικία και επιβεβαιώνουν την ανισότητα.

Αρχικά, ενισχύουμε την λειτουργία των υπαρχουσών κοινωνικών δομών, στελεχώνοντάς τες με επιπλέον ειδικότητες. Αναδεικνύουμε τον πολύπλευρο ρόλο των ΚΑΠΗ, φροντίζοντας για την ολιστική και διεπιστημονική κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων Τρίτης Ηλικίας. Υιοθετούμε τον καινοτόμο θεσμό της υιοθεσίας των γειτονιών και τον θεσμό της γειτονιάς του Δήμου. Αναβαθμίζουμε τις υπάρχουσες υποδομές με ταυτόχρονη δημιουργία νέων που αφορούν την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρίες. Στόχος μας είναι όλοι οι συμπολίτες μας να απολαμβάνουν το δικαίωμα σε μια κανονική καθημερινότητα, με βασικές αρχές μας την ευαισθητοποίηση, την ισότητα και το σεβασμό.

Η αυτοδιοίκηση είναι ευκαιρία για πράξεις ουσίας, δεν υπάρχει χώρος  για κόντρες πολιτικές και προσωπικές, είναι η πολιτική της καθημερινής ζωής.  Πιστεύω στη συλλογική δράση, στη συνεργασία και στην ενότητα και να είστε σίγουροι, πως θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η πόλη μας να είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...