Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Γιάννης Καμπουρέλης: Να βάλουμε τις βάσεις που θα οδηγήσουν την Καβάλα στην κορυφή

Ημέρα:

Με την Αναστασία Ιωσηφίδου και τον συνδυασμό «Ώρα Δημιουργίας» κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο Γιάννης Καμπουρέλης. Για την απόφασή του να μετέχει στις εκλογές μίλησε στον «Ενήμερο».

Πείτε μας δυο λόγια για το βιογραφικό σας.

«Γεννήθηκα στην Καβάλα το 1971. Είμαι παντρεμένος με την Καλλιόπη Ναζιροπούλου και έχω δύο παλικάρια τον Μάριο 23 ετών φοιτητή του Δ.Π.Θ. και τον Σταύρο 18 ετών σπουδαστή τουριστικών επαγγελμάτων. Από το 1991 δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης και του εμπορίου, ενώ από το 2000 μέχρι σήμερα ασχολούμαι με τις μεσιτείες των ακινήτων όχι μόνο στον Δήμο της Καβάλας, αλλά ευρύτερα σ’ ολόκληρη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη».

Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά;

«Η Καβάλα είναι η πόλη που γεννήθηκα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Ζώντας όλα τα χρόνια μια καθημερινή ρουτίνα σε έργα υποδομών και ανάπτυξης, λειτουργώντας σε μια πόλη που τα τελευταία κυρίως χρόνια βαλτώνει χάνοντας την ομορφιά της, βλέποντας πως αν και η δυναμική για την ανάδειξή της δεν υπάρχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον από τους αρμοδίους και εκλεγμένους με αποτέλεσμα την μιζέρια και την εγκατάλειψη, αποφάσισα να συστρατευτώ για να προσφέρω το

καλύτερο δυνατό, δίνοντας μεγάλο μέρος του προσωπικού μου χρόνου σ’ έναν αγώνα για την αλλαγή και την δημιουργία προϋποθέσεων ώστε η Καβάλα να πάρει την θέσει που της αξίζει»

Γιατί επιλέξατε τον συνδυασμό της Αναστασίας Ιωσηφίδου;

«Αποφάσισα να ακολουθήσω την Αναστασία Ιωσηφίδου, γιατί παρακολουθώντας την πορεία της στο δημοτικό συμβούλιο, θαύμαζα την πυγμή και τον δυναμισμό της σε κάθε τι που διεκδικούσε. Πιστεύω σ’ αυτήν, καθώς διαθέτει όλα τα προσόντα για να ανεβάσουμε τον πήχη ψηλά και να δώσουμε στον δημότη την χαρά να ζει σε μια πόλη αντάξιά του».

Από ποιο πόστο θα μπορούσατε να βοηθήσετε τον Δήμο Καβάλας;

«Επαγγελματικά ασχολούμαι με τις μεσιτείες. Βλέποντας την ανάπτυξη στον τομέα των επενδύσεων νομίζω πως μπορώ να φανώ χρήσιμος συμβουλάτορας για την πορεία που έχουν πάρει οι πωλήσεις ακινήτων στην Καβάλα, οι αγορές και οι βραχυχρόνιες μισθώσεις, κυρίως στην ανάπτυξη του τομέα του τουρισμού και του μεγάλου ενδιαφέροντος από τις Βαλκάνιες χώρες για μετεγκατάσταση πωλητών

στον Δήμο Καβάλας. Να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στον δημότη παράλληλα με τον σχεδιασμό για την διαχείριση των ακινήτων σε Δήμο και Δημοτικά Διαμερίσματα».

Πιστεύετε ότι μπορεί ο συνδυασμός σας να περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών;

«Για μένα είναι αδιαπραγμάτευτη η δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Δεν μπορώ να μπω στην λογική πως ο δημότης ψηφοφόρος δεν γνωρίζει την δυναμική της Αναστασίας Ιωσηφίδου και δεν θα την εκτιμήσει, ούτως ώστε να προσφέρει την ψήφο του για την μεγάλη αλλαγή. Η Αναστασία διαθέτει ένα πείσμα που

σε πραγματικό χρόνο μπορεί να φέρει την αλλαγή και να δουλέψει σκληρά για την εξάλειψη της μετριότητας. Γι’ αυτό κι εντάχθηκα στο επιτελείο της. Ζητάμε την ψήφο του συνειδητοποιημένου πολίτη, ο οποίος θέλει δήμαρχο που να χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και να διεκδικεί. Από την επομένη των εκλογών θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε. Θα δώσουμε την αξία που πρέπει στην πολύπαθη πόλη που βιοποριζόμαστε και που η καθημερινότητά μας έχει γίνει αβάσταχτη. Θα βάλουμε σταδιακά εκείνες τις βάσεις που θα αποτελέσουν το πρώτο σκαλοπάτι για την

κορυφή. Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά πως αξίζει να ζουν σ’ έναν Δήμο αντάξιό τους. Κι αυτό για να επιτευχθεί θέλει ικανούς ανθρώπους στο τιμόνι του».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...