Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
spot_img

Δεν είναι για χαρές, ούτε όμως και για κλάματα τα αποτελέσματα των ομάδων μας

Ημέρα:

Είναι ήδη χιλιοειπωμένο όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσεως στην χώρα μας πόσο αυξήθηκε η ανεργία. Μια μάστιγα που απλώνεται παντού και φυσικά στον αθλητισμό και ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Από την άλλη μεριά αυτό το άσχημο φαινόμενο δη­μιούργησε και μια υπερπροσφορά ποδοσφαιριστών αφού η ελληνική ανεργία έχει και ένα άλλο εμπόδιο. Την εισροή ξένων ποδοσφαιριστών καλών ή κακών να αγωνισθούν στις ντόπιες διοργανώσεις δεν έχει σημα­σία. Άλλωστε αυτό φαίνεται στην πορεία ενός εκάστου διότι άλλοι ήρθαν με περγαμηνές και αποδείχθηκαν «παλτά» και άλλοι που φαινόταν ότι δεν λένε και πολ­λά πράγματα αποδείχθηκαν σωτήρες. Εν πάση περι­πτώσει θέλω να καταλήξω και μ’ αυτό να κλείσω τον πρόλογο μου ότι όλες οι ομάδες όλων των κατηγοριών φρόντισαν να ενισχυθούν είτε Α΄ είτε Β΄ είτε Γ΄ εθνική λέγεται η κατηγορία στην οποία ανήκουν. Ακόμη και αυ­τές οι ομάδες που ανήκουν σε τοπικές ενώσεις έκαναν τις μεταγραφές τους.

Ας επικεντρωθώ όμως στην Γ΄ εθνική των 8 ομίλων και ειδικά στον 1ο όμιλο όπου ανήκουν οι τρεις ομάδες του νομού μας δηλαδή Α.Ο. Καβάλας, ο Νέστος Χρυσου­πόλεως και ο Αετός Ορφανού ενώ το πρωτάθλημα συ­μπλήρωσε την 5η αγωνιστική προχθές πρώτη Κυρια­κή του Νοέμβρη. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν όλα αυτά που ειπώθηκαν στην αρχή. Ότι όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και έτσι όλες πρέπει να υπολογίζονται επί ίσοις όροις. Γι’ αυτό και τα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες μας μπορεί να μην είναι ευνοϊκά δεν είναι όμως και απογοητευτικά. Βάσει της απόδοσης τόσο των δικών μας ομάδων, αλλά και των αντιπάλων τους, τουλάχιστο στα δυο από τα τρία παιχνίδια το αποτέλε­σμα στο τέλος να θεωρείται δίκαιο. Η τοπική ομάδα που αγωνίστηκε στις Σέρρες με την Ελπίδα Σκουτάρεως ήρθε ισοπαλία 1-1. Και οι δύο ομάδες είχαν ίση απόδο­ση ίσες ευκαιρίες ίσα δοκάρια (από ένα). Θαυμάσιες οι καιρικές συνθήκες αλλά απαράδεχτη η φιλοξενία των Σερραίων που έβαλαν τους 70 περίπου καβαλιώτες στο πέταλο. Ποιος ο λόγος αφού το γήπεδο ήταν άδειο καθ’ ότι μόνο 300 φίλαθλοι παραβρέθηκαν από το Σκούταρι. Γενικά η ισοπαλία και ο ένας βαθμός θεωρεί­ται καλά στοιχεία για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη αφού βρίσκεται ένα βαθμό από τον πρώτο Απόλλωνα Παραλιμνίου που έφερε 0-0 εκτός έδρας με τον Αετό Ορφανού. Η νεοφώτιστη ομάδα του νομού μας υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού κ. Σίτσα έδειξε ότι συν τω χρόνω θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο για να υλο­ποιήσει τον στόχο που έθεσε εξ αρχής.

Ο Νέστος ήταν πολύ άτυχος αφού έχασε στο Αβατο με 0-1 από τον τοπικό Άρη εντελώς άδικα. Έχασε ευκαι­ρίες που δεν χάνονται γενικά το παιχνίδι δεν του πήγε καθόλου. Η ομάδα της Χρυσούπολης θα πρέπει να συ­νέλθει γρήγορα όμως γιατί οι δύο ήττες και η μία ισο­παλία την έχουν προς το παρόν απομακρύνει από τις πρώτες θέσεις.

VERITE’

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαγόρευση θαλασσίων δραστηριοτήτων στη Νέα Ηρακλείτσα

Με απόφαση του Λιμενάρχη Καβάλας απαγορεύεται η κυκλοφορία πλοίων,...

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού στη Θάσο

Κώστας Μανίτσας: «Ο κ. Παπαδόπουλος δεν μας έδωσε στοιχεία...

Οργή των ιδιοκτητών ταξί με τους πειραματισμούς του δημάρχου

Χρήστος Ιωαννίδης: Ο άνθρωπος καταστρέφει την πόλη, δεν το...

Αρκεί η διαφωνία των γονέων για να αποφασίσει το δικαστήριο αποκλειστική επιμέλεια;

Σε περίπτωση που η από κοινού άσκηση της γονικής...

Πεσμένη η καταναλωτική κίνηση στην αγορά της Ελευθερούπολης

Παναγιώτης Παπαευαγγέλου: Δεν υπήρξε η κίνηση που είχαμε άλλες...

Τελειωμό δεν έχουν τα πειράματα στην Πλατεία Καπνεργάτη!!!

Η νέα πρόταση για τη θέση της πιάτσας ταξί...

Ο Ιατρικός κόσμος κρατάει μικρό καλάθι

Ξενοφών Κροκίδης: Δεν περιμένουμε κάτι σημαντικό για την υγεία...

Καβάλα: Βιντεοσκοπούσε ζευγάρι σε κατάστημα

Συνελήφθη την 5-9-2024 το μεσημέρι στην Καβάλα, από αστυνομικούς...