Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Πώς να επιλέξω καλά και κατάλληλα έπιπλα γραφείου;

Ακολούθησε μας

Ο εργασιακός χώρος, είναι το δεύτερο, πιο σημαντικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται και περνάει πολύτιμο χρόνο ο σύγχρονος άνθρωπος, μετά φυσικά από τον χώρο κατοικίας του.

Η πλειοψηφία των εργασιακών χώρων είναι γραφεία και η διαμόρφωση και επίπλωσή τους, επηρεάζει καθοριστικά την παραγωγικότητα και την καλή ψυχολογία των εργαζομένων. Για το λόγο αυτό, είναι εξαιρετικά σημαντική η επιλογή καλών και κατάλληλων επίπλων γραφείου. Δηλαδή ο συνδυασμός ποιότητας, εργονομίας, αισθητικής και κόστους. Η ποιότητα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την επιλογή επίπλων γραφείου. Η ποιότητα ενός προϊόντος εξαρτάται από την χρήση υλικών κατασκευής υψηλής ποιότητας και τον σωστό σχεδιασμό και την σωστή διαδικασία παραγωγής τους προϊόντος. Η απασχόληση σε χώρο γραφείου, προϋποθέτει καθιστική εργασία για ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας, σε μια στάση η οποία δεν είναι ιδανική για την υγεία. Συνεπώς τα έπιπλα γραφείου που θα επιλέξετε θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη αυτή την σημαντική ιδιαιτερότητα. Η επιλογή μιας εργονομικής καρέκλας γραφείου η οποία προστατεύει την πλάτη και υποστηρίζει τη σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια της εργασίας, συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση και ευκολότερη συγκέντρωση των εργαζομένων, χωρίς την ανάγκη ξεκούρασης από μια κακή στάση σώματος. Η άνεση που έχουμε κατά την εργασία σε χώρους γραφείου για ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας μειώνει την κούραση και αυξάνει την απόδοση μας. Συνεπώς τα άνετα έπιπλα γραφείου θα μας προσφέρουν μακροπρόθεσμα οφέλη. Η εμφάνιση και η καλαισθησία είναι επίσης σημαντικές για την δημιουργία ενός ευχάριστου εργασιακού χώρου που προσφέρει στην ψυχολογία των εργαζομένων. Ένας όμορφος εργασιακός χώρος είναι πάντα σημαντικός για την καθημερινότητα όλων των εργαζομένων.

Τελειώνοντας με το κόστος, να σημειώσουμε το αυτονόητο, πως είναι επίσης σημαντικό σε σχέση βέβαια με την ποιότητα. Ο γνωστός δείκτης κόστους / ωφέλειας θα πρέπει να είναι πάντα στο μυαλό μας. Δηλαδή τι θα μας προσφέρουν και για πόσο διάστημα, χωρίς επιπλέον έξοδα. Έχουμε επομένως μια εικόνα του τι αναζητάμε από τα έπιπλα γραφείου, που θα γεμίσουν τον εργασιακό μας χώρο. Το επόμενο ερώτημα είναι που θα τα αναζητήσουμε; Η αξιόπιστη πρόταση είναι για τα έπιπλα του γραφείου σας είναι η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ. Ελληνική παραγωγή επίπλων γραφείου σε Ελληνικό Εργοστάσιο Παράγει για πάνω από 50 χρόνια υψηλής ποιότητας έπιπλα γραφείου με μεράκι, υπευθυνότητα και φαντασία για να καλύψει στο έπακρο τις δικές σας μοναδικές ανάγκες. Ξεχωρίζει στον χώρο του επίπλου για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, το άρτιο εκπαιδευμένο προσωπικό της, το after sale service της, την υψηλή ποιότητα των επίπλων που παράγει και για τους χρόνους παράδοσης που πάντα είναι στην ώρα τους.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα