Τρίτη, 28 Ιουνίου, 2022

Λαμπάδες για όλα τα γούστα και σε χαμηλές τιμές

«Άνοιξαν» οι πάγκοι στην κεντρική πλατεία της Καβάλας

Ακολούθησε μας

Στα ίδια επίπεδα με πέρυσι βρίσκονται οι τιμές των πασχαλινών λαμπάδων στους πάγκους που κάθε χρόνο τέτοια περίοδο στήνονται στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.

Μιλώντας στο Kavala Web News, η Δήμητρα Φραγκάκη, η οποία εδώ και τριάντα χρόνια κατασκευάζει χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, επισήμανε ότι οι τιμές αρχίζουν από το ένα ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα επτά.

Παζάρια ακόμη και για …μισό ευρώ!

Παράλληλα, επισήμανε ότι ακόμη και μ’ αυτές τις τιμές υπάρχουν συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να τις αγοράσουν, ενώ, όπως συμπλήρωσε, δεν είναι λίγοι αυτοί που παραδοσιακά κάνουν παζάρια, για να αγοράσουν τις λαμπάδες σε ακόμη πιο χαμηλές από τις ήδη χαμηλές τιμές, έστω και μισό ευρώ πιο κάτω!

Από τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) αναμένεται η αύξηση της ζήτησης, ενώ η κίνηση θα κορυφωθεί το Μεγάλο Σάββατο (7/4)

Οι πάγκοι με τις λαμπάδες στην κεντρική πλατεία, είναι και φέτος λίγοι, καθώς αξίζει να σημειωθεί ότι τα προηγούμενα χρόνια έφταναν ακόμη και τους δεκατρείς!

Οι πάγκοι στήθηκαν στην κεντρική πλατεία, μετά τη σχετική αδειοδότηση τους, την περασμένη Πέμπτη (29/3), ενώ από τη Μεγάλη Δευτέρα άρχισε να υπάρχει μια σχετική κίνηση και ζήτηση. Σύμφωνα με την κ. Φραγκάκη η αύξηση της κίνησης αναμένεται να γίνει από τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) και η κορύφωση της ζήτησης το Μεγάλο Σάββατο (7/4).

«Χρόνο με τον χρόνο μειώνεται η κίνηση μας, ειδικά την τελευταία πενταετία»

«Ξεκινήσαμε την Πέμπτη (29/3) και δειλά – δειλά, όπως κάθε χρόνο, ήρθαμε στο παραδοσιακό …στέκι μας. Οι καταναλωτές είναι πολύ μαζεμένοι, ψάχνουν φθηνές λαμπάδες, γιατί τα οικονομικά τους είναι πολύ δύσκολα. Έχουμε λαμπάδες από ένα ευρώ μέχρι και επτά ευρώ, οι πιο ακριβές. Είναι χειροποίητες όλες από εμάς. Φέτος κλείνουμε 30 χρόνια. Διαπιστώνουμε όμως ότι χρόνο με τον χρόνο μειώνεται η κίνηση μας, ειδικά την τελευταία πενταετία. Τη δουλειά που είχαμε και πέρυσι την ίδια έχουμε και φέτος. Από Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο περιμένουμε τους περισσότερους πελάτες μας. Ο κόσμος κάνει παζάρια έστω και για μισό ή ένα ευρώ! Για τις λαμπάδες δίνουν πέντε ευρώ κατά μέσο όρο», τόνισε σχετικά στις δηλώσεις της η κ. Φραγκάκη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα