Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Η Apple επιβραδύνει σκόπιμα I-Phone για να υποχρεώσει σε αγορά νέων συσκευών

Ακολούθησε μας

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτησή του ζητά να πληροφορηθεί σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκειμένου να προφυλάξει τους καταναλωτές από τη σκόπιμη ενέργεια της εταιρείας Apple να επιβραδύνει τη λειτουργία των παλαιότερων μοντέλων τηλεφώνου της με σκοπό να οδηγήσει τους χρήστες των συσκευών αυτών αναγκαστικά σε αγορά νεώτερων μοντέλων της εταιρείας.

Αναλυτικά η ερώτηση:

«Πάρα πολλοί καταναλωτές παγκοσμίως διαμαρτύρονται ότι η εταιρεία Apple επιβράδυνε τη λειτουργία των παλαιότερων συσκευών τηλεφώνου της προκειμένου να οδηγήσει τους χρήστες των τηλεφώνων αυτών αναγκαστικά στην αγορά των νεώτερων μοντέλων της.

Η εταιρεία πράγματι μετά τις εκτεταμένες και έντονες επικρίσεις που δέχθηκε αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι σκοπίμως επιβραδύνει τη λειτουργία ορισμένων παλαιότερων μοντέλων της και ζήτησε «συγνώμη» από τους καταναλωτές.

Στις ΗΠΑ έχουν κατατεθεί οκτώ ξεχωριστές μηνύσεις κατά της εταιρείας για το ζήτημα των αργών συσκευών της, ενώ νομικά εναντίον της έχουν κινηθεί επίσης χρήστες στη Γαλλία και στο Ισραήλ.

Ερωτάται η Επιτροπή:

– Είναι σε γνώση της τα ανωτέρω;

– Σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί ώστε να προστατευθούν οι καταναλωτές που θίγονται από τις συγκεκριμένες ενέργειες;»

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα