Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Κοπή πίτας με το βλέμμα στραμμένο στο 13ο Kids Open

Ημέρα:

spot_img

Στο ασφυχτικά γεμάτο Αμφιθέατρο της Νομαρχίας πραγματοποιήθηκε, Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020, η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, με παράλληλη απονομή μαύρων ζωνών και βράβευση αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Την  εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου  που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αθλητές, γονείς και φίλους του αθλήματος, που για ακόμα μια χρονιά στηρίζουν το έργο του ΑΣ Τακβοντό Καβάλας καθώς μίλησε με θερμά λόγια για την εξαιρετική δουλειά που προσφέρει εδώ και 18 χρόνια, ο  προπονητής του Συλλόγου, Χάρης Παλτόγλου.  Έπειτα τον λόγο έδωσε στον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Θάσου κ.κ. Στέφανο για έναν σύντομο χαιρετισμό και την ευλογία του και επισήμανε ότι τα παιδιά πρέπει να ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Χαιρετισμό και βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν την περασμένη χρόνια σε σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις έκαναν με την σειρά αναφοράς τους, οι βουλευτές Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης και Ιωάννης Πασχαλίδης, η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Συνεργασία για την Καβάλα» Νικόλαος Ξανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων των Λιπασμάτων Καβάλας Νικόλαος Βογιατζίδης , η Πρόεδρος του Συλλόγου «Πνοή για το Παιδί και την Οικογένεια» Ιωάννα Χατζηβαρύτη και ο Πρόεδρος της  ενεργειακής ΚΟΙΝΣΕΠ «Ευκάλυψις» Κίμων Παπαδόπουλος.

Ο Σύλλογος τίμησε και τους υποστηρικτές του 12ου Kids Open  που διοργάνωσε  ο ΑΣ Τακβοντό Καβάλας που πραγματοποιήθηκε των Φεβρουαρίο 2019 στο Κλειστό Γήπεδο της Καλαμίτσας.Ενώ για το 2020 έχει πραγματοποιηθεί για τις 16 Φεβρουαρίου με συνδιοργανωτές το δήμο Καβάλας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Στην συνέχεια της εκδήλωσης τον λόγο πήρε ο προπονητής του Συλλόγου, που απηύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών αλλά και τα μέλη του Συλλόγου που βρίσκονται πάντα κοντά στο άθλημα και στηρίζουν την προσπάθεια  του. Τόνισε επίσης την προσπάθεια του να εμφυσήσει στους μικρούς αθλητές την πειθαρχία και το αθλητικό ήθος.

Ακολούθησε η τιμητική απονομή μαύρων ζωνών και DAN από τον προπονητή του ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας, Χάρη Παλτόγλου, προς τους επιτυχόντες αθλητές των προαγωγικών εξετάσεων Ιανουαρίου και Ιουνίου    . 

Έπειτα το βήμα πήραν αθλητές του συλλόγου για την καθιερωμένη επίδειξη δεξιοτήτων που με απόλυτη πειθαρχία παρουσίασαν. Ωστόσο εκείνοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις του κοινού ήταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και ζώνη αθλητές που προσέφεραν ένα φαντασμαγορικό θέαμα αθλητικής δεξιοτεχνίας.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τυχεροί της βραδιάς που κέρδισαν το φλουρί της πίτας ήταν η βουλεύτρια Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και ο αθλητής του Συλλόγου Χάρης Κεφαλίδης. Η κα Ελευθεριάδου ευχήθηκε με την ευκαιρία μια καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς για όλους τους αθλητές του Συλλόγου και καλή δύναμη στον προπονητή.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ως εδώ με τους «πρόθυμους» πολιτικούς αρχηγούς

Ο κ. Ανδρουλάκης κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας με αφορμή...

Νέος κύκλος αυξήσεων στις τιμές των υγρών καυσίμων

Φώτης Πούλος: Κάθε φορά βρίσκεται μια αφορμή να αισχροκερδούν...

Ο Γιώργος Κυμπαρίδης νέος Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Τον νεοεκλεγέντα Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης...

Κεφαλή αγάλματος του Απόλλωνα ανακαλύφθηκε στους Φιλίππους

Ανασκαφική έρευνα πραγματοποίησε η ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στους Φιλίππους υπό την διεύθυνση...

Εξαφανίστηκε νεαρός Καβαλιώτης

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ Χρήστος Θώμος από Καβάλα εξαφανίστηκε στις 27-3-2024...

Δύο μουσικές παραστάσεις του συλλόγου «Αμφίων»

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος «Αμφίων», με έδρα τις Κρηνίδες...

Έκλεψαν ράγες και πασσάλους από σιδηροδρομική γραμμή

Συνελήφθησαν την 27-3-2024 το πρωί σε αγροτική περιοχή της...

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...