Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Συνάντηση του Συλλόγου Τριτέκνων με τον δήμαρχο Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σε ευρεία σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Καβάλας την Τετάρτη 17 Νοε 2021 παρουσία του Δημάρχου Κ. Μουριάδη Θεόδωρου και του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων Π.Ε Καβάλας, συζητήθηκε η πορεία του Συλλόγου και δηλώθηκε ότι όλες οι δράσεις μας αποβλέπουν στο να στηρίξουμε εμπράκτως και άμεσα τις Τρίτεκνες Οικογένειες και κατ΄επέκταση το Δημογραφικό Πρόβλημα της Ελλάδος.

Με αυτές τις αρχές πορεύεται ο Σύλλογος πλην όμως επιβάλλεται να επιβιώσουμε, καθόσον έχουμε ανάγκη από άμεση και πολύπλευρη στήριξη σε θέματα θεσμικά και οικονομικά, για τα οποία καταθέσαμε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις.

Από πλευράς κ. Δημάρχου δηλώθηκε ότι είναι υποχρέωση αυτή η συλλογική προσπάθεια να τύχει της άμεσης συμπαράστασης και υποσχέθηκε από την πλευρά του Δήμου ότι τα ευεργετήματα που έχουμε σαν Τρίτεκνοι θα εξακολουθούν να ισχύουν και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε θέματα που τέθηκαν στην σύσκεψη.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Δήμαρχο για την κατανόηση και το ενδιαφέρον κατά την συνάντηση και η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

spot_img

Διαφημίσεις