Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

Περίσσευμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Ημέρα:

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην έκκληση της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους δοκιμαζόμενους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία.

«Η Θασιακή Ένωση Καβάλας, όπως έχει πράξει κατά το παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις, συμμετέχει στην προσπάθεια συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία», τόνισε στο πλαίσιο δηλώσεών του στην ΕΡΑ Καβάλας, ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, Νίκος Τσιλογεώργης.

«Ο ελληνικός λαός σε τέτοια θέματα δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία, ειδικά όταν συνάνθρωποι μας στις γειτονικές αυτές χώρες δοκιμάζονται, δεινοπαθούν και υποφέρουν…»

 «Μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης», από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα, συγκεντρώνουμε ανθρωπιστική βοήθεια.  Επειδή δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από συμπολίτες μας για το τι ακριβώς θα συγκεντρώσουμε, αυτά τα είδη είναι φάρμακα, σε αυτά περιλαμβάνονται παυσίπονα, γάζες, επίδεσμοι, οινόπνευμα, φυσιολογικοί οροί και βιταμίνες, ζεστά ρούχα για παιδιά και ενήλικες, παπλώματα και κλινοσκεπάσματα, είδη βρεφικής φροντίδας, όπως γάλα σε σκόνη, πάνες και τρόφιμα μακράς διάρκειας. Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας είναι συγκινητική πρέπει να το πούμε αυτό. Γίνεται μια υπεράνθρωπη προσπάθεια. Άλλωστε ο ελληνικός λαός σε τέτοια θέματα δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία, ειδικά όταν συνάνθρωποι μας στις γειτονικές αυτές χώρες δοκιμάζονται, δεινοπαθούν και υποφέρουν. Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας και την ανθρωπιά μας», ανέφερε σχετικά ο Νίκος Τσιλογεώργης.

«Ο ερχομός νέων ναυτιλιακών εταιρειών και νέων πλοίων θα βοηθήσει στην κατεύθυνση και να μείνει ζωντανή η πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου και να έχουμε επαρκή δρομολόγια όλες τις ημέρες της εβδομάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας…»

 Ο πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Καβάλας, στο πλαίσιο των δηλώσεών του, ρωτήθηκε και για τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου κι αν αυτά είναι επαρκή και απάντησε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι φέτος ο χειμώνας ήταν σχετικά καλός, γιατί είχαμε αρκετά δρομολόγια, δηλαδή αυτά που ζητούσαμε, τρία καθημερινά την χειμερινή περίοδο. Όμως δεν είναι τρία για όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Δηλαδή έχουμε τρία δρομολόγια μέχρι την Πέμπτη και από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή έχουμε δυο δρομολόγια. Σχετικά καλά θα έλεγα. Πιστεύω ότι ο ερχομός νέων ναυτιλιακών εταιρειών και νέων πλοίων θα βοηθήσει στην κατεύθυνση και να μείνει ζωντανή η πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου και να έχουμε επαρκή δρομολόγια όλες τις ημέρες της εβδομάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στην πλατεία Καπνεργάτη την Κυριακή των Βαΐων;

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης έκανε...

Δημήτρης Παπουτσής: Θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από παλιά

«Είμαστε αισιόδοξοι, θα δώσουμε έναν αγώνα σαν έτοιμοι από...

Μ. Χατζηκωνσταντίνου: Σημαντικός μοχλός ανάπτυξης για όλη την Π.Ε. Καβάλας ο τουρισμός της Θάσου

«Έχουμε μπροστά μας μια «βαριά» τουριστική περίοδο, πολλές συμφωνίες...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...