Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας: Εθελοντική χρηματική βοήθεια για την αγορά υλικού

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News
spot_img

Στα πλαίσια της Πανδημίας Covid-19, το Υγειονομικό Προσωπικό του Νοσοκομείου μας, αλλά και των Ιδιωτικών Ιατρείων λειτουργεί με ανεπαρκές υγειονομικό προστατευτικό εξοπλισμό. Υπάρχει ανάγκη εξοπλισμού και διεύρυνσης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας(Μ.Ε.Θ.) του Νοσοκομείου, ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες της νοσηλείας ασθενών με Κορωνοϊό.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ

στην εθελοντική χρηματική σας βοήθεια για την αγορά απαραίτητων μηχανημάτων και υγειονομικού προστατευτικού εξοπλισμού και ότι άλλο χρειαστεί για τον αγώνα κατά της Πανδημίας Covid-19.

Η επιτακτική ανάγκη θωράκισης της Δημόσιας Υγείας είναι υπόθεση όλων μας, εφόσον η Πανδημία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Με τη συνδρομή σας ενισχύεται το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο με τεράστια Επιστημονική δύναμη, φιλότιμο και μεγαλείο ψυχής συστρατεύεται απέναντι στον αόρατο εχθρό.

Η βοήθειά σας αποτελεί ηχηρό μήνυμα σεβασμού, αλληλεγγύης και φιλοπατρίας.

Για το σκοπό αυτό υπάρχει ειδικού σκοπού λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς.IBAN:GR55 0172 2450 0052 4509 9314 908, τον οποίο διαχειρίζεται το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας.

Καλή δύναμη σε όλους μας.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ-ΠΟΥΓΓΟΥΡΑ

Διαφημίσεις