Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Αρμενική Κοινότητα ευχαριστεί τον Ροταριανό Όμιλο Δυτικής Καβάλας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Η Αρμενική Κοινότητα Καβάλας απέστειλε προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας την παρακάτω επιστολή:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Εκ μέρους της Αρμενικής Κοινότητας Καβάλας, του Αρμενικού Σταυρού Ελέους «Σεβάν» Καβάλας, αλλά και εξ ονόματος όλων των Αρμενίων στην Ελλάδα, τη Διασπορά, την Αρμενία και το Αρτσάχ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες, για την εκδήλωση συμπαράστασης προς τον λαό μας, με τη δωρεά σας.

Με την στάση σας αυτή αποδεικνύεται την προσήλωσή σας σε πανανθρώπινες αξίες όπως η Ελευθερία, η Δικαιοσύνη και το δικαίωμα των λαών για Ειρήνη και Αυτοδιάθεση.

Είναι χρέος των λαών μας, που πορεύονται μαζί ανά τους αιώνες, να αγωνίζονται και να πράττουν αλληλέγγυα ενάντια στις όποιες προκλήσεις που επιβουλεύονται την εθνική μας υπόσταση.

Σ’ αυτές ακριβώς τις στιγμές, πράξεις σαν και τη δική σας αποτελούν τα τεκμήρια των διαχρονικών σχέσεων φιλίας Ελλήνων και Αρμενίων, και με το ειδικό βάρος που αυτές έχουν, αποτυπώνονται βαθύτερα στη μνήμη και την καρδιά των Αρμενίων.

Σας ευχαριστούμε θερμά!

Εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων

Ο Πρόεδρος της Αρμενικής Κοινότητας Καβάλας

Αβραάμ Ασυριάν

Η Πρόεδρος του Αρμενικού Σταυρού Ελέους «Σεβάν»Καβάλας

Μαρί Καλαϊτζιάν

spot_img

Διαφημίσεις