Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Ζημιές στο εντευκτήριο του ΦΟΚ

Ακολούθησε μας

Στις 20/01 το Δ.Σ. του Φυσιολατρικού Ομίλου Καβάλας συγκεντρώθηκε στο χώρο του εντευκτηρίου του για το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σε κλειστό κύκλο ατόμων για λόγους ασφάλειας, επειδή τα κρούσματα της πανδημίας είναι ακόμη πολλά. Με λύπη διαπιστώθηκε, ότι υπήρχαν καταστροφές στον εξοπλισμό του περιβάλλοντα χώρου, που προστέθηκαν στις ήδη υπάρχουσες ζημιές στην πλατεία οι οποίες προκλήθηκαν εδώ και καιρό από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του βουνού.

Γνωρίζουμε ότι πολύς κόσμος ανεβαίνει καθημερινά στο περιαστικό δάσος για να ξεφύγει από το κλείσιμο λόγω της πανδημίας και μας χαροποιεί αυτό, όμως παρακαλούμε να χρησιμοποιούν το χώρο που φιλοξενούνται με σεβασμό και προσοχή. Βρέθηκαν αυτοσχέδιες ψησταριές φτιαγμένες από πέτρες και τούβλα που ξηλώθηκαν από παγκάκια και τοιχία, κατεστραμμένα παγκάκια, ζημιές στην πέργκολα, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες.

Το οικονομικό βάρος για την αποκατάσταση όλων αυτών των ζημιών είναι μεγάλο και ο Όμιλος δεν μπορεί να ανταποκριθεί, γιατί τα οικονομικά του είναι σε στασιμότητα, επειδή ανέστειλε τις δράσεις του λόγω της πανδημίας τα δυο τελευταία χρόνια.

Γι’ αυτό ζητούμε την οικονομική ενίσχυση και βοήθεια του Δήμου Καβάλας, ο οποίος είναι συνήθως παρών και συμπαραστέκεται στο έργο μας. Επίσης ζητάμε από τους συμπολίτες μας που επιλέγουν να περνάνε χρόνο στη φύση και να χρησιμοποιούν το χώρο του ΦΟΚ για οικογενειακές δραστηριότητες (πάρτι, γενέθλια), να τον προσέχουν και να το φροντίζουν με αγάπη και σεβασμό.

Το Δ.Σ.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα