Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Επανεκκίνηση δραστηριοτήτων για τους «Γιατρούς του Κόσμου»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Τους λόγους για τους οποίους ήταν κλειστό το γραφείο των «Γιατρών του Κόσμου», εξηγεί η εκπρόσωπό τους στην Καβάλα Άννα Γιοβανιού.

Ειδικότερα η κ. Γιοβανιού αναφέρει:

«Το τελευταίο διάστημα το γραφείο της Καβάλας ήταν κλειστό, γιατί όλοι μας είμαστε εθελοντές και στους εθελοντές δεν χορηγείται βεβαίωση εργασίας. Τώρα που ξεκίνησαν τα σχολεία, ξεκινήσαμε και εμείς τις δράσεις μας, χορηγώντας φάρμακα σε τρία γηροκομεία της πόλης μας που είναι δωρεά των συμπολιτών μας. Από την στιγμή που έκλεισε το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου μας στο οποίο συμμετείχαμε, συγκεντρώνουμε εμείς τα φάρμακα που μας δίνουν οι συμπολίτες μας δωρεάν. Αυτή την φορά κάναμε και εμείς δωρεά ως «Γιατροί του Κόσμου» από μια δωρεά που δεχτήκαμε από την Κύπρο και αφορούσε φαρμακευτικό υλικό που δώσαμε στο Πουλίδειο, το Κωνστάντειο και το Προκόπειο».

Επίσης η κ. Γιοβανιού πρόσθεσε:

«Έχει έρθει από την Αθήνα υγειονομικό υλικό, όπως μοιράζαμε το προηγούμενο χρονικό διάστημα στην Αστυνομία, τα ΚΔΑΠ, των Χρονίων Παθήσεων στην Ελευθερούπολη και το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε και σε άλλες δωρεές. Η «ΠΝΟΗ» είναι το επόμενο μέλημά μας που θα την επισκεφθούμε την επόμενη εβδομάδα για να δώσουμε το υγειονομικό υλικό για να δοθούν μαζί με τα τρόφιμα που θα δώσει η «ΠΝΟΗ» στους δικαιούχους της οργάνωσης και μετά θα συνεχίσουμε να δίνουμε υλικό στα σχολεία κάθε βαθμίδας, ανάλογα με το υλικό που θα έχουμε στην περιοχή μας, γιατί φροντίζουμε να προφυλάσσουμε και τα παιδιά και τον εαυτό μας. Η δωρεά θα γίνει απ’ ευθείας στους διευθυντές των σχολείων και την διανομή θα την κάνουν αυτοί. Συνεχίζουμε να χορηγούμε εμβόλια από το γραφείο μας στα παιδιά χωρίς ΑΜΚΑ. Θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό οι συμπολίτες μας και όσα παιδιά δεν έχουν ΑΜΚΑ θα τους τα χορηγούμε καθημερινά από το γραφείο μας».

spot_img

Διαφημίσεις