Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Παραμένει στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας ο Ιωάννης Καραμανλής

Με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας,...

Καβάλα: Συμμορία έκλεβε πορτοφόλια και κινητά στις λαϊκές

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση...

Καβάλα: Διέρρηξαν δύο σπίτια και ένα κατάστημα

Συνελήφθησαν την 23-1-2023 το μεσημέρι στην Καβάλα,...

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης» έκοψε βασιλόπιτα

Ακολούθησε μας

spot_img

Την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2023 στις 12:00 πμ στο Ξενοδοχείο Airotel GALAXY σε μια κατάμεστη αίθουσα από Καβαλιώτες, έγινε η πρώτη εκδήλωση «κοπή Βασιλόπιτας» του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας. Συμμετείχαν αρκετοί από τους νέους που στηρίζει το Σωματείο, πολλοί φίλοι, μέλη και εκπρόσωποι Αρχών, Φορέων και Συλλόγων.

Το 2023 συμπληρώνονται δώδεκα (12) χρόνια εθελοντικής, σημαντικής και ουσιαστικής προσφοράς προς τα Παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού (Π.Π.Π. Καβάλας, πρώην Παιδόπολη) και τους Νέους /-ες Ενήλικες που δεν έχουν κάποιον να τους στηρίζει.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κύριος κύριος Στέφανος, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και ανέφερε ότι «το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης αγωνίζεται για την ενίσχυση αυτών των παιδιών…».

Επιπλέον την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και εκφράσανε τη συμπαράστασή τους: ο Βουλευτής της ΝΔ κύριος Ιωάννης Πασχαλίδης, η Βουλευτής κυρί Τάνια Ελευθεριάδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περ. Ενότ. Καβάλας κύριος Αλέξης Πολίτης, ο Δήμαρχος κύριος Θεόδωρος Μουριάδης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας κύριος Κώστας Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων κύριος Αρχέλαος Γρανάς, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αλιευτικής Πολιτικής κύριος Ανδρέας Καραγεώργης, ο Αντιδήμαρχος Καβάλας κύριος Απόστολος Μουμτσάκης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι και πρώην Αντιπεριφερειάρχες κύριοι Θεόδωρος Μαρκόπουλος και Κωστής Σημιτσής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ο τόπος της Ζωής μας» κύριος Μάκης Παπαδόπουλος, η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Αναστασία Ιωσηφίδου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης και νυν Πριφερειακός σύμβουλος κύριος Κωνσταντίνος Παπακοσμάς, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας κύριος Μάρκος Δέμπας, ο κύριος Ιωάννης Εριφυλίδης, Πρόεδροι και Μέλη πολλών συλλόγων της πόλης μας, οι νεαρές/-οί ενήλικοι που στηρίζει το Σωματείο μας, οι φίλοι και τα μέλη του κοινωνικού – εθελοντικού Σωματείου μας που είχαν την ευκαιρία μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα χαράς να συζητήσουν για τους σκοπούς και τους στόχους του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ που παραβρέθηκαν και κάλυψαν την εκδήλωση.

Από τον Πρόεδρο έγινε αναδρομή στην πλούσια δράση του Σωματείου μας (παρά την υγειονομική κρίση των προηγούμενων ετών). Ευχαρίστησε τους δωρητές και όλους όσους στηρίζουν το Σωματείο.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε όλους τους Ιατρούς που ανιδιοτελώς εξετάζουν και φροντίζουν παιδιά και νέους που υποστηρίζει το Σωματείο μας.

Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο Πρωτοποριακό και Υποδειγματικό Πρόγραμμα του Σωματείου: «Υποστήριξη Διαβίωσης Νεαρών Ενηλίκων που αποχωρούν από τα  Π.Π.Π. ΠΑΜΘ και η ένταξή τους στην Κοινωνία».

Ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις για το 2023, με κύριο στόχο το θέμα της εύρεσης εργασίας για τους νέους που φιλοξενήθηκαν στα Π.Π.Π. ΠΑΜΘ, σε συνεργασία με τους Φορείς του Νομού μας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους  χορηγούς της βασιλόπιτας μας: τον κύριο Κωνσταντίνο Χατζηγιαννάκη «CONSTANTINOS» και την Ο.Ε. Αφοι Ξανθόπουλοι Welcome stores.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας: https://filoipaidopoli.weebly.com , στο fb: Φίλοι Παιδόπολης  Στα e-mail: filoipaidopoli@gmail.com, panagiotis0363@gmail.com.  Και στα τηλέφωνα 6947153898, 6936556846.

EUROBANK:  Λογαριασμός Όψεως:  GR320 260 71000 00190 200530 672

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου

Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα