Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

«Αίσωπος»: Στειρώθηκαν 157 αδέσποτα ζώα

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από το Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας «Αίσωπος» εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση του προγράμματος των στειρώσεων σε αδέσποτα ζώα!

Συνολικά στειρώθηκαν 157 ζώα εκ των οποίων τα 45 ήταν σκυλιά και τα υπόλοιπα 112 ήταν γάτες.

Η κούραση, το άγχος, η απίστευτη ζέστη που ταλαιπώρησε όλους μας, έφυγαν μονομιάς με το αποτέλεσμα και την ολοκλήρωση αυτής της τόσο σημαντικής διοργάνωσης.

Είμαστε χαρούμενες γιατί συμβάλαμε και θα συνεχίσουμε να συμβάλουμε κατά πολύ στη μείωση των αδέσποτων της πόλης μας και κατά συνέπεια στις ανεπιθύμητες γέννες, με μωρά που πεθαίνουν στους δρόμους.

Χωρίς τη σημαντική βοήθεια όμως κάποιων, αυτές οι στειρώσεις δε θα μπορούσαν να γίνουν και να ολοκληρωθούν ποτέ!

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στους υπέροχους γιατρούς μας, “ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” της Vets In Action, την αγαπημένη μας Πρόεδρο “ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” στην Ελλάδα κ. Ζωή Κοντού και το Δήμο Καβάλας.

Οι προσπάθειες και ο αγώνας στη μείωση του πληθυσμού των αδέσποτων, δε σταματά εδώ! Επιδιώκουμε να φέρουμε το πρόγραμμα των δωρεάν στειρώσεων σε αδέσποτα και πάλι πριν βγει το 2021 και θα τα καταφέρουμε, με τη στήριξη και τη βοήθεια όλων των παραπάνω!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους πολύτιμους και ανεκτίμητους βοηθούς εθελοντές μας, που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε: Παναγιώτη, Λιζάκι, Ελένη, Νίκο, Βασούλα, σας έχουμε μέσα στην καρδιά μας και σας ευχαριστούμε πολύ!!

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ οφείλουμε όμως και στην κ. Ελισάβετ Χριστοφόρου που και φέτος και για μία ακόμα φορά μας παραχώρησε το κτηνιατρείο της για να πραγματοποιηθούν οι στειρώσεις αυτές!

Ευχαριστούμε επίσης το καφέ “Κεντρικόν” για τους υπέροχους καφέδες που πρόσφερε στους γιατρούς μας!

spot_img

Διαφημίσεις