Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Πέθανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Παναγιώτης Λεμονίδης

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

«Έφυγε» από την ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ Παναγιώτης Λεμονίδης, πατέρας του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη.

Ο Παναγιώτης Λεμονίδης ήταν πρόσφυγας από την Κωνσταντινούπολη. Ήρθε στην Ελλάδα από την Πόλη το 1969, ως μεταγραφή στον ΑΟΚ που τότε είχε ανέβει στην Α’ Εθνική.

Στον ΑΟΚ ολοκλήρωσε και την ποδοσφαιρική του καριέρα, το 1974. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το εμπόριο, και συγκεκριμένα είχε κατάστημα πώλησης υποδημάτων.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη, στις 10:00, σε στενό οικογενειακό κύκλο, στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

Συλλυπητήρια του ΑΟΚ

Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 και σύσσωμη η ποδοσφαιρική της οικογένεια, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους, για τον θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Παναγιώτη Λεμονίδη που έφυγε από τη ζωή. σε ηλικία 81 ετών.
Ο Παναγιώτης Λεμονίδης που ξεχώρισε για το ήθος του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία μας και στον φίλαθλο κόσμο, έκανε σπουδαία καριέρα ως ποδοσφαιριστής και ήρθε στην Καβάλα το 1969 για να αγωνιστεί με την φανέλα του Α.Ο.Κ. ο οποίος εκείνη την ποδοσφαιρική περίοδο ανέβηκε στην Α’ Εθνική κατηγορία ενώ ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1974. Έκτοτε ο Παναγιώτης Λεμονιδης λειτούργησε κατάστημα πώλησης υποδημάτων στο κέντρο της Καβάλας, το οποίο τα τελευταία χρόνια «πέρασε» στον γιο του Βασίλη, πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας.

Παράλληλα θα θέλαμε να εκφράσουμε και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον αγαπημένο μας Παναγιώτη Λεμονίδη.

Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965

 

Συλλυπητήρια του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας στην αναγγελία του θανάτου του Παναγιώτη Λεμονίδη, πατέρα του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλη Λεμονίδη, αποφάσισε τα παρακάτω :

1) Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αδυνατώντας να παραστεί στην κηδεία, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει η κοινωνία.

2) Να προσφέρει αντί στεφάνου το ποσό των 50 ευρώ στο Προκόπειο ίδρυμα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Διαφημίσεις