Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Θλίψη για τον θάνατο της Τιτίκας Λαζαρίδου

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

«Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή το βράδυ της Τρίτης 19 Ιανουαρίου 2021 η συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός Φωτεινή (Τιτίκα) Λαζαρίδου, σε ηλικία 67 ετών.

Η Τιτίκα Λαζαρίδου κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου και διακομίστηκε μετά από αδιαθεσία που ένιωσε λίγες ώρες νωρίτερα.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, ενώ είχε διατελέσει και τεχνική σύμβουλος της τ. Δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα.

Ήταν σύζυγος» του προέδρου του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων & Ιστορίας Καπνού Γιάννη Βύζικα.

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Φωτεινή Λαζαρίδου είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων»

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης για το θάνατο της Φωτεινής Λαζαρίδου, έκανε την εξής δήλωση:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο της Φωτεινής (“Τιτίκας”) Λαζαρίδου.

Της συμπολίτισσάς μας που, με τον ακέραιο χαρακτήρα της, την εργατικότητά της και το πάθος της για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, είχε καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση όλων.

Ήταν εξαιρετική επιστήμονας, κάτι που αποτυπώθηκε και μέσα από την επαγγελματική της δράση, τόσο στο Λιμενικό Ταμείο και τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας όσο και ως τεχνικής συμβούλου της πρώην Δημάρχου, κυρίας Δήμητρας Τσανάκα.

Αξιοσημείωτες, επίσης, ήταν η ευγενική φυσιογνωμία της, καθώς και η θέλησή της να βοηθά το συνάνθρωπο.

Είχα συζητήσει μαζί της το όραμά της να αποκτήσει επιτέλους η Καβάλα ένα φάρο “σημείο αναφοράς” και έργο τέχνης για την πόλη. Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου έτσι ώστε αυτή η επιθυμία της να γίνει πράξη.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στο σύζυγό της Γιάννη Βύζικα και τους λοιπούς συγγενείς της».

Θόδωρος Μουριάδης: Άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της τόσο στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, όσο και στον Δήμο

«Ο πρόωρος και ξαφνικός θάνατος της Τιτίκας Λαζαρίδου μας συγκλόνισε όλους. Η εκλιπούσα ήταν ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους είχαν την τύχη να την γνωρίσουν και πολύ περισσότερο να συνεργαστούν μαζί της.

Η Τιτίκα Λαζαρίδου υπήρξε ενεργό μέλος της Καβαλιώτικης κοινωνίας και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της τόσο στον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, όσο και στον Δήμο μας, από τη θέση της Τεχνικής Συμβούλου.

Στα παιδιά της, Μέλπω και Θωμά, και στον σύζυγο της, Γιάννη, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

spot_img

Διαφημίσεις