Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής αποχαιρετά τον Παναγιώτη Μαργαρίτη

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Οι σύλλογοι της Λέσβου, αποχαιρετούμε τον πρόεδρο του συλλόγου Μυτιληναίων Νομού Καβάλας, πολιτικό μηχανικό, Παναγιώτη Μαργαρίτη, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες, άφησε την τελευταία τον πνοή στον τόπο που έκανε δεύτερη πατρίδα του και εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στα μέλη και φίλους του συλλόγου.

Ο Σύλλογος Μυτιληναίων Ν.Καβάλας αποχαιρέτησε έναν δραστήριο άνθρωπο, τον πρόεδρό του, Παναγιώτη Μαργαρίτη, ο οποίος τίμησε την πατρίδα του και τον πολιτισμό της.
Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση “Οι χορευτές του συλλόγου θα τον θυμούνται πάντα για το αστείρευτο κέφι του και την αγάπη του για το νησί. Καλό ταξίδι Πρόεδρε μας. Και εκεί που θα είσαι εμείς θα σου χορεύουμε να χαίρεσαι.””.

“Έτσι ξεκινήσαμε μαζί σου, χωρίς φορεσιές,χωρίς λάβαρο…Φτάσαμε σήμερα χάρη σε εσένα Πρόεδρε Παναγιώτη Μαργαρίτη, ο σύλλογος των Μυτιληναίων Ν. Καβάλας να είναι πλήρης,να έχει τα πάντα,και να μπορεί να λαμβάνει μέρος σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις..Σε ευχαριστούμε για την παρουσία σου την στήριξη σου και την αγάπη σου..Θα σε θυμόμαστε με ευγνωμοσύνη και αγάπη!”

*Η φωτογραφία, από την παρουσία του χορευτικού σε πασχαλινές εκδηλώσεις το 2015 και την κάλυψή του από τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό CENTER.

Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (Ο.Λ.Σ.Α.)

spot_img

Διαφημίσεις