Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης

Πιο φτωχός από σήμερα ο δημοσιογραφικός κόσμος

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Από τι πιο άσχημες ειδήσεις που άνοιξαν την μέρα μας. Ο θάνατος του εξαιρετικού συνάδελφου μας Παναγιώτη Νεστορίδη. Έφυγε κι αυτός νωρίς- πολύ νωρίς Κι όπως είπε και ο συνάδελφος Νίκος Σπιτσέρης “φτωχύναμε πολύ”. Καλό Παράδεισο Παναγιώτη μας

Στην Καβάλα εργάστηκε στην εφημερίδα “ΕΒδόμη”, ενώ το 1998 ήταν ο πρώτος εκδότης της Καθημερινής Εφημερίδας ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ.

Η εφημερίδα «Μακεδονία» σε ανάρτησή της με τίτλο «Έφυγε» πρόωρα ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης» γράφει:

Έφυγε στα 55 του χρόνια χτυπημένος από τον καρκίνο ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Νεστορίδης.

Είχε εργαστεί στις εφημερίδες «Αγγελιοφόρος» και «Έθνος», ενώ διετέλεσε πρόεδρος στη Δημοτική Εταιρία Πληροφόρησης Θεάματος και Επικοινωνίας Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και στην Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και γενικός γραμματέας στο Βαλκανικό Κέντρο Τύπου.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καβάλα, ενώ αποτελούσε και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στη Θεσσαλονίκη.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει αύριο, Πέμπτη στις 5:00 το απόγευμα, στο νεκροστάσιο των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη.

spot_img

Διαφημίσεις