Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Τα τρισδιάστατα τατουάζ και τα σχέδια που μπορείτε να εφαρμόσετε

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Τα τατουάζ θεωρούνται από πολλούς ανθρώπους ως έργα τέχνης και δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που επιλέγουν να κάνουν ένα ή και περισσότερα στο σώμα τους. Ένα είδος τατουάζ το οποίο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο πλέον είναι τα τρισδιάστατα τατουάζ τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν σε πολλά μέρη του σώματος και είναι πολύ εντυπωσιακά. Λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασής τους ξεχωρίζουν και μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας σχέδιο φτιαγμένο σαν αληθινό. Φυσικά, λόγω του μεγάλου μεγέθους που συνήθως έχουν τα τατουάζ αυτά, καλό θα είναι να είστε σίγουροι για την εφαρμογή τους προκειμένου να αποφύγετε το tattoo removal ((https://tattoolaser.gr/) στη συνέχεια.

Ένα πολύ διαδεδομένο σημείο για να κάνετε το τρισδιάστατο τατουάζ σας είναι φυσικά η πλάτη, αφού προσφέρει μία αρκετά μεγάλη επιφάνεια. Αναμφίβολα το σχέδιο ενός λουλουδιού, μεγαλύτερο ή μικρότερο ανάλογα με το τι προτιμάτε, είναι ιδανικό για το σημείο αυτό. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στο σημείο πίσω από τον ώμο σας, αλλά και στο κέντρο της πλάτης, εάν θέλετε το τατουάζ σας να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Παράλληλα, η πλάτη προτείνεται και για μεγαλύτερα σχέδια, όπως μία ιστορία την οποία ενδεχομένως θέλετε να διηγηθείτε μέσω του τατουάζ σας.

Τα χέρια φυσικά είναι το επόμενο δημοφιλές σημείο στο οποίο μπορείτε να εφαρμόσετε το τρισδιάστατο τατουάζ σας. Μπορείτε να το κάνετε στον καρπό ή πίσω από την παλάμη, ή ακόμα και στο μπράτσο εάν θέλετε κάτι που να φαίνεται από όλους. Το σημείο κάτω από τον αγκώνα είναι και αυτό μία πολύ καλή ιδέα, και σίγουρα το τατουάζ σας δε θα περάσει ούτε εκεί απαρατήρητο. Εκτός από τα λουλούδια που μπορείτε να σχεδιάσετε, μία πεταλούδα ή ένας φιόγκος είναι εξίσου κάποιες προτάσεις.

Ένα ακόμα σημείο ιδανικό για το τατουάζ σας αυτό είναι τα πόδια. Εάν προτιμάτε κάτι πιο θηλυκό μπορείτε να το κάνετε στο μηρό σας, ενώ αν θέλετε να είναι διακριτικό καλύτερα να προτιμήσετε το κάτω μέρος του ποδιού κοντά στα δάχτυλα. Εάν επιλέξετε το σημείο του μηρού, σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό, αφού μπορείτε να κάνετε μία σύνθεση σχεδίων που θα ξεκινάει από το επάνω μέρος και θα προεκτείνεται προς τα κάτω. Ένα επίσης ωραίο και πολύ θηλυκό σχέδιο για το επάνω σημείο του μηρού είναι να σχεδιάσετε γύρω του μία καλτσοδέτα, η οποία μπορεί να είναι μαύρη ή χρωματιστή. Τα πιο μικρά και διακριτικά σχέδια όπως καρδιές και αστέρια προτείνονται για το κάτω μέρος των ποδιών σας.

Τα τατουάζ αυτά, είτε είναι ένα σχέδιο, ένα απόφθεγμα ή μία ιστορία που θέλετε να πείτε, είναι ακόμα εντυπωσιακότερα όταν είναι χρωματιστά. Δεν έχετε παρά να επιλέξετε το αγαπημένο σας σχέδιο και θα αποκτήσετε ένα πολύ ξεχωριστό τατουάζ.

spot_img

Διαφημίσεις