Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Οργάνωση ντουλάπας, συμβουλές

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Το φθινόπωρο μας αποχαιρέτησε και παραχώρησε την θέση του στον χειμώνα. Έτσι όσο και αν καθυστερούσατε να πάρετε την απόφαση να οργανώσετε την ντουλάπα σας και να αποχαιρετήσετε τα καλοκαιρινά σας ρούχα, πλέον είναι αναγκαίο.

Είναι ακριβώς η στιγμή που φαντάζει πολύπλοκο να οργανώσετε τα ρούχα σας σωστά και να αξιοποιήσετε με τον πιο βέλτιστο τρόπο τον διαθέσιμο χώρο σας.
Επειδή είναι σημαντικό να μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας μπροστά από μια στοίβα με ρούχα, η σωστή οργάνωση θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τα πράγματα σας στις ντουλάπες με τον πιο χρήσιμο και πρακτικό τρόπο.
Παρακάτω ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε χωρίς κόπο και σπατάλη χρόνου.

Ξεχωρίστε τα καλοκαιρινά από τα χειμερινά ρούχα.
Είναι ένα πολύ σημαντικό πρώτο βήμα το να βγάλετε στην άκρη τα ρούχα που δεν θα φοράτε λόγω της αλλαγής της εποχής. Φυλάξτε τα χωριστά σε άλλους αποθηκευτικούς χώρους εκτός της ντουλάπας σας.
Αυτό θα σας βοηθήσει στο να μην υπερφορτώσετε την βασική σας ντουλάπα. Μια πρακτική λύση που θα σας βοηθήσει στην αποθήκευση ρούχων είναι τα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο. Προσφέρουν αυτή την λύση χωρίς να καταλαμβάνουν έξτρα χώρο στο σπίτι σας όποτε αξίζει να επενδύσετε στην αγορά τους.

Τοποθετήστε τα ρούχα σας ανά κατηγορίες.
Ήρθε η ώρα να βγάλετε τα χειμερινά σας ρούχα από τους αποθηκευτικούς χώρους και να τα τοποθετήσετε στην ντουλάπα σας. Ένα πολύ σημαντικό tip είναι να τα χωρίσετε σε κατηγορίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Με αυτό τον τρόπο η ντουλάπα σας θα διατηρείται τακτοποιημένη και οργανωμένη αφού θα βρίσκεται εύκολα, ανά πασά ώρα και στιγμή αυτό που χρειάζεστε χωρίς επίσης να χάνετε χρόνο στην αναζήτησή του. Για παράδειγμα μπορείτε να οργανώσετε την γκαρνταρόμπα σας σε εβδομαδιαία ρούχα για την δουλειά, casual ρούχα για οικογενειακές δραστηριότητες, σετ γυμναστικής και ρούχα για ειδικές περιστάσεις όπως βραδινή βόλτα και καλές περιστάσεις.
Μπορεί να σας φαίνεται κουραστικό όμως το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει.

Μην αποθηκεύετε τα παπούτσια μέσα στην ντουλάπα σας. Τα παπούτσια σας είναι καλό να μην τα αποθηκεύετε μέσα στην ντουλάπα σας αλλά στις παπουτσοθήκες, εκτός από το ότι έχουν μικρόβια πολλές φορές έχουν δυσάρεστη μυρωδιά κάτι που σίγουρα δεν επιθυμείτε δίπλα στα φρεσκοπλυμένα ρούχα σας.
τοποθετήστε παπουτσώθηκες σε κάποιο σημείο του σπιτιού που σας εξυπηρετεί ούτως ώστε να τα κρατά οργανωμένα και σε ιδανικό χώρο για την αποθήκευση τους.

spot_img

Διαφημίσεις