Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, 2021

Η Techone Computer Solutions στην αγορά της Δράμας

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Γιάννης Σιαπέρας
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Σε λίγο καιρό οι πολίτες της Δράμας θα έχουν κοντά τους ένα κατάστημα Techone Computer Solutions που θα τους παρέχει μια ποικιλία καινοτόμων και ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής.

Η Techone Computer Solutions παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και οι ειδικοί της, θα συνεργαστούν μαζί σας για να προσαρμόσουν τις προσφορές της, στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

Σύντομα λοιπόν οι φίλοι της γειτονικής Δράμας, θα έχουν την ευκαιρία θα κλείσουν την πρώτη τους συνάντηση με έναν από τους συμβούλους της γνωστής εταιρίας, η οποία έρχεται δυναμικά να δηλώσει παρών και να σταθεί κοντά σε όλους τους επαγγελματίες προσφέροντάς τους, υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, με το μικρότερο δυνατό κόστος και τη μέγιστη αποδοτικότητα, στους τομείς της Πληροφορικής των Τηλεπικοινωνιών και των νέων τεχνολογιών σε μικρομεσαίες και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και σε ιδιώτες.

Μέχρι τότε, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κι εμείς θα σας ενημερώσουμε με νέο μας άρθρο για την Techone Computer Solutions

spot_img

Διαφημίσεις