Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Δημήτρης Βογιατζής: “Όχι στον τραμπουκισμό από όπου και αν προέρχεται”

Ακολούθησε μας

Δελτίο τύπου του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ελληνική Αυγή για την ΚαβάλαΔημήτρη Βογιατζή, λάβαμε και δημοσιεύουμε και λέει τα εξής:

Την ώρα που η πατρίδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με την πανδημία του COVID-19, με τραγικές επιπτώσεις για το λαό μας και τις τουρκικές απειλές, που συνοδεύονται από καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού κυριαρχικού χώρου, οι γνωστοί «άγνωστοι» συνεχίζουν με προστυχιές και βιαιότητα να προσπαθούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους και τα θέλω τους.

ΕΤΣΙ δέχτηκα μια άνανδρη και προκλητική επίθεση από άτομο, το οποίο αφού με εξύβρισε χυδαία και απείλησε εμένα και την οικογένεια μου, επιχείρησε να μου προκαλέσει σωματικές βλάβες με απώτερο σκοπό τον εκφοβισμό και τον εξαναγκασμό μου σε σιωπή.

ΔΕΝ υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι τελειώσαμε με τις προφάσεις περί ιδεολογικής ορθότητας, τάξης και ηθικής. Αυτά τα άτομα νομίζουν ότι μετατρέπουν σε φιλοσοφική λίθο τον χουλιγκανισμό και την αποδοχή της βίας. Αποτελούν μια σειρά από πρωτόγονα δείγματα της δημόσιας ζωής που με την παρουσία τους ξεφτιλίζουν κάθε έννοια της λογικής.

ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΑ κατά το παρελθόν δέχτηκα επιθέσεις, πάντα για πολίτικους λόγους, όπως ο σοβαρός τραυματισμός που είχα υποστεί από την επίθεση αγνώστου (με αποτέλεσμα να καταλήξω για μέρες νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο), και η τοποθέτηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού με γκαζάκια στο αυτοκίνητο μου κάτω από το σπίτι μου (το οποίο και καταστράφηκε ολοσχερώς). Σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται μόνο για την δική μου σωματική ακεραιότητα αλλά και για όσους κατ’ επέκταση εξαρτούνται άμεσα και έμμεσα από την δική μου φυσική παρουσία. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γεγονότα που είναι γνωστά τοις πάσι δια μέσου των περιφερειακών ΜΜΕ.

ΕΠΕΙΔΗ ξεπεράστηκε κάθε όριο, πλέον τον λόγο έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη, στην οποία ήδη προσέφυγα, καταθέτοντας μήνυση και αγωγή.

Όσοι ξεκίνησαν και όσοι συνεχίζουν αυτές τις άθλιες τακτικές εκφοβισμού και τραμπουκισμού θα λογοδοτήσουν.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα