Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Στην ελίτ της Silver o Παραγιός στο Red Bull Romaniacs 2017

Ημέρα:

spot_img

Τίτλοι τέλους για την 14η έκδοση του RED BULL ROMANIACS 2017 που δοκίμασε τις αντοχές όλης της elite του παγκόσμιου extreme Enduro, κλείνοντας για ακόμη μια χρονιά με το περίφημο Gușterița Hill.

O Graham Jarvis έχοντας κερδίσει τις τρεις πρώτες ημέρες προτίμησε να κινηθεί σε ασφαλή μονοπάτια δίνοντας χορό στους Manuel Lettenbichler και Paul Bolton. Οι δυο αναβάτες κινήθηκαν μαζί σε όλη την διάρκεια της ημέρας δίνοντας βοήθειες ο ένας στον άλλο όπου χρειάστηκε. Tελικός νικητής ο νεαρός Lettenbichler αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Bolton. Ο David Knight επέστρεψε στην τελευταία ημέρα έχοντας τον τρίτο χρόνο μπροστά από τους Brett Swanepoel, Graham Jarvis και Travis Teasdale. Στην τελική κατάταξη ο Graham Jarvis ήταν ο μεγάλος νικητής για έκτη φορά μπροστά από τους Mario Roman και Paul Bolton.

Ο Graham Jarvis μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχω κερδίσει έξι φορές το ROMANIACS, είναι κάτι περισσότερο από αυτό που θα ονειρευόμουν ποτέ. Προφανώς κάθε χρόνο γίνεται πιο δύσκολο και σκληρότερο, και ο καθένας αυξάνει τον ρυθμό, δεν μπορώ να το πιστέψω πραγματικά, είναι απλά μια απίστευτη εμπειρία. Ήμουν ευτυχής να φτάσω στο τέλος. Δεν υπάρχουν μυστικά γι ‘αυτό, απλά έπρεπε να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου και να παραμείνω εκτός προβλημάτων, γνωρίζοντας πότε να πάω γρήγορα και πότε ασφαλή. Πέρασα από πολλά συναισθήματα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών και είμαι τόσο κουρασμένος. Δεν μπορώ να αισθανθώ τίποτα, απλά θέλω να πάρω μια μπύρα και να καθίσω και να χαλαρώσω. »

Στην 52η θέση ο Παραγιός

Ο Βραζιλιάνος Bruno Crivilin ήταν ο τελικός νικητής της Silver με τον Καβαλιώτη αναβάτη,  Ανδρέα Παραγιό να πετάει την τελευταία ημέρα στην 44η θέση. Ο Έλληνας απέδειξε ότι είχε αστείρευτες δυνάμεις κρατώντας πάντα το καλύτερο για το τέλος κάθε ημέρας. Η επίδοση του πραγματικά φανταστική, 52ος στην Silver που τον κατατάσσει στην elite του αθλήματος, κινούμενος μέσα από πολλά κολασμένα μονοπάτια της Gold.

Ανδρέας Παραγιός: «Την σημερινή ημέρα είχα πολύ ενέργεια και δυνάμεις φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Ένοιωθα πολύ σίγουρος προσπερνώντας τους αναβάτες που βρισκόταν μπροστά μου ενώ αυτοί έπαιρναν τα μηχανάκια στα χέρια. Ήταν πραγματικά απίστευτο, θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν όλες αυτές τις μέρες».

Γιώργος Νελόπουλος

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη καρδία»

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ "Άδοντες και Ψάλλοντες εν τη...

Για να μην ξεχνούν, για να θυμούνται…

του Κώστα Παπακοσμά Στην Βέροια στο “Βλαχογιάννειο” Μουσείο δημιούργησαν έναν...

Εμπορικός Σύλλογος: Δηλώστε τις εκδηλώσεις για την «Λευκή Νύχτα»

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας εκδόθηκε το ακόλουθο δελτίο...

Αποδοτική η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις ΗΠΑ

«Η 4η επιχειρηματική αποστολή της Kourtidis Group στις Η.Π.Α....

Σπουδαστές/τριες του ΙΕΚ ΔΥΠΑ Καβάλας επισκέφτηκαν το «Κωνστάντειο»

Οι μαθητευόμενες και μαθητευόμενοι του τμήματος Κομμωτικής υπό την...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα

Την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κα Σοφία Σακοράφα υποδέχτηκε το...

Μακάριος Λαζαρίδης: «Καπναποθήκες, Εθνολογικό Μουσείο Ν. Καρβάλης και Κάστρο Μ. Αλεξάνδρου εκπέμπουν SOS»

Τη δημιουργία νέου Αρχαιολογικού Μουσείου στους Φιλίππους ζήτησε από...

Δήμος Παγγαίου: Αυξημένη ετοιμότητα για τις πυρκαγιές

Στέργιος Κεχαγιάς: Ζήσαμε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο και αυτό μας...