ΘΑΣΟΣ: Must του καλοκαιριού οι γάμοι αλλοδαπών με φόντο τις εκπληκτικές παραλίες του νησιού

«Φροντίζουμε πάντα να εξασφαλίζουμε σε κάθε πελάτη μας μια μαγευτική εκδήλωση, όπως ακριβώς την φαντάζεται...», δηλώνει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «thassos wedding», Νάνσυ Δουβλέτη (nancy' s deco).

0
2104

Must τείνουν να γίνουν οι γάμοι ξένων, κυρίως Ρουμάνων και Άγγλων, στη Θάσο, καθώς ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια την περίοδο του καλοκαιριού τελούνται στο νησί πολιτικοί, αλλά και θρησκευτικοί γάμοι, με διοργανώτρια την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «thassos wedding», Νάνσυ Δουβλέτη (nancys deco).

Η επιχείρηση εδρεύει στην πανέμορφη Θάσο και πιο συγκεκριμένα στον Λιμένα και δραστηριοποιείται από το 2010 στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, δημιουργώντας μοναδικά και ευφάνταστα αποτελέσματα, ικανά να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Ο γάμος οργανώνεται ηλεκτρονικά, χωρίς να χρειάζεται καν να βρεθεί στο νησί ο πελάτης!

«Τα τελευταία τρία χρόνια πολύς κόσμος από το εξωτερικό, κυρίως από τη Ρουμανία και την Αγγλία, αλλά και από τη Γαλλία και τη Λεττονία επισκέπτονται το νησί μας για να τελέσουν πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο, για ανανέωση όρκων, συμβολικούς γάμους, ακόμη και για σύμφωνα συμβίωσης ίδιου φύλου! Ο πελάτης μας μπορεί να μας βρει μέσω διαδικτύου σε όλα τα social media και μπορούμε να οργανώσουμε τον γάμο του χωρίς να έρθει καν στο νησί! Κάνουμε τα πάντα ηλεκτρονικά και οι φίλοι μας έρχονται απλά ακόμη και την προηγούμενη μέρα του γάμου τους», τόνισε με δηλώσεις της στο KavalaWebNews.gr, η Νάνσυ Δουβλέτη.

Περίπου 25 με 30 ζευγάρια ξένων επιλέγουν κάθε χρόνο τη Θάσο για τον γάμο τους!

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε στη συνέχεια η ιδιοκτήτρια του «thassos wedding», η πλειονότητα των γάμων, όταν φυσικά δεν είναι θρησκευτικοί, γίνονται στην παραλία και χρονικά κοντά στο ηλιοβασίλεμα. Ο αριθμός των γάμων πελατών από το εξωτερικό ανέρχεται σε 25 με 30 κάθε καλοκαίρι, εκ των οποίων οι μισοί είναι θρησκευτικοί και οι υπόλοιποι πολιτικοί. Φυσικά τελούνται και γάμοι Ελλήνων, ο αριθμός των οποίων είναι περίπου διπλάσιος από αυτούς των ξένων.

Η Νάνσυ Δουβλέτη επί το έργον

Η «thassos wedding» έχει «κλείσει» γάμους μέχρι και το 2021

Η «thassos wedding» είναι η μοναδική επιχείρηση που δραστηριοποιείται καθαρά στο κομμάτι αυτό στο νησί της Θάσου. Η κ. Δουβλέτη δίνει το «παρών» σε τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, προωθώντας την επιχείρησή της, ενώ για την ίδια της τη δουλειά, υπογράμμισε ότι «είναι μια δουλειά που έχει πολύ άγχος και τρέξιμο, δουλεύεις πολλές ώρες, αλλά δουλεύεις με χαρά».

Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι η «thassos wdding» έχει «κλείσει» γάμους μέχρι και το 2021! Όπως με έμφαση σημείωσε η Νάνσυ Δουβλέτη, όλοι οι πελάτες της μένουν πολύ ευχαριστημένοι, κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα και από τις κριτικές.

«Φροντίζουμε πάντα να εξασφαλίζουμε σε κάθε πελάτη μας μια μαγευτική εκδήλωση, όπως ακριβώς την φαντάζεται…»

«Παρακολουθώντας τις τάσεις της κάθε εποχής και κατανοώντας τον πελάτη και τις επιθυμίες του, εργαζόμαστε μαζί για να επιτύχουμε το άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη επιθυμητή τιμή. Φροντίζουμε πάντα να εξασφαλίζουμε σε κάθε πελάτη μας μια μαγευτική εκδήλωση, όπως ακριβώς την φαντάζεται. Η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η υψηλή αισθητική και η ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που έχουν κρατήσει ευχαριστημένους τους πελάτες μας και μας προτιμούν σε κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής τους. Ακόμα, οι συνεργασίες μας με φωτογράφους, catering, μουσικούς και dj, μας δίνουν την δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις για κάθε εκδήλωση», ανέφερε σχετικά η Νάνσυ Δουβλέτη. Παρακάτω παραθέτουμε τους τρόπους επικοινωνίας με την επιχείρηση της κ. Δουβλέτη: Ιστοσελίδα: http://www.thasoswedding.com, Λιμένας Θάσου, Θάσος, 64004, Τηλέφωνο: 2593058416, Κινητό: 6944624524, E-mail: info@nancysdeco.gr