Άσχημη τροπή για το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος στο Motocross αφού μετά την αναβολή του πρώτου αγώνα motocross Βορείου Ελλάδος στην Πτολεμαΐδα αναβάλλεται και ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, καθώς ο δήμαρχος της πόλης φέρεται να μην έχει δώσει άδεια καταλληλότητας στην πίστα της Ξάνθης! Το τι θα γίνει στον επόμενο αγώνα ουδείς γνωρίζει…

Σχετικά ο «ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜIΛΟΣ ΞΑΝΘΗΣ «ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟΙ» ανακοίνωσε τα παράκάτω:

«Ο Όμιλος βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την αναβολή του 2ου αγώνα motocross του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος 2017 – 2018 που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 24/9/2017. Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστούν τα νομικά εμπόδια που προέκυψαν για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης της έκτασης η οποία είναι απαραίτητη για την χορήγηση της άδειας λειτουργίας και τέλεσης αγώνα αλλά δεν κατέστη δυνατό.

Ζητούμε συγνώμη από τους αθλητές και τους φίλους του motocross και ελπίζουμε στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη επίλυση του νομικού προβλήματος και στην διεξαγωγή του αναβληθέντος αγώνα σε άλλη ημερομηνία».

Γ. Νέλ.