Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022

Δύο νεκροί σε τροχαίο στην παραλία Οφρυνίου

Δύο άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο που συνέβη...

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Επισκέψεις επαγγελματιών του τουρισμού στην Καβάλα

Ακολούθησε μας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα υποδοχής από τον δήμο Καβάλας και την «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» επαγγελματιών τουρισμού, που υλοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας καθιέρωσης της Καβάλας σε θεματικό τουριστικό προορισμό.

Ήδη στην Καβάλα βρίσκονται δύο καθηγητές από το πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Μονάχου οι οποίοι θα έχουν συναντήσεις με αρμοδίους του δήμου Καβάλας, της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» τον Μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου κο Στέφανο και την προϊσταμένη της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Καβάλας. Η επίσκεψη των δύο καθηγητών γίνεται στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Ελληνογερμανική Συνέλευση για την ανάδειξη της Καβάλας σε προορισμό θρησκευτικού τουρισμού. Οι κύριοι Thomas Baush και Tilman Schroder ήρθαν στην πόλη μας για να προετοιμάσουν την επίσκεψη ομάδας 20 φοιτητών του πανεπιστημίου του Μονάχου οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν εργασία για την προώθηση της περιοχής ως προορισμού θρησκευτικού τουρισμού στην γερμανική τουριστική αγορά.

Στο χρονικό διάστημα 12 με 14 Απριλίου θα βρεθούν στην Καβάλα εκπρόσωποι τουριστικού πρακτορείου από το Ισραήλ με στόχο την διερεύνηση της δυνατότητας ένταξης της περιοχής στα τουριστικά πακέτα που θα προτείνουν στους πελάτες τους. Η συνεργασία αυτή έχει ξεκινήσει μετά την συμμετοχή της δημοτικής επιχείρησης στην έκθεση τουρισμού ΙΜΤΜ, που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο στην χώρα της Μέσης Ανατολής. Η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» έχει ετοιμάσει ένα πλήρες πρόγραμμα επισκέψεων, των εκπροσώπων του τουριστικού γραφείου, σε σημεία που ενδιαφέρουν τους τουρίστες από το Ισραήλ.

Παράλληλα με τους επισκέπτες από το Ισραήλ, στο χρονικό διάστημα από τις 13 μέχρι τις 16 Απριλίου θα βρίσκεται στην Καβάλα γνωστή ελληνίδα δημοσιογράφος που καλύπτει το γαστρονομικό και τουριστικό ρεπορτάζ για μέσα ενημέρωσης των Αθηνών. Θα επισκεφθεί μονάδες παραγωγής τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεις εστίασης με στόχο να προβάλει την γαστρονομική ταυτότητα του δήμου Καβάλας.

Σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ της Μόσχας, στις 16 Απριλίου θα επισκεφθεί την Καβάλα και ειδικά την περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Φιλίππων μια από τις πιο γνωστές blogger της Ρωσίας που εξειδικεύεται στον ιαματικό τουρισμό, θα επισκεφθεί το Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων με στόχο την προβολή του στην Ρωσική τουριστική αγορά.

Η επισκέψεις των εκπροσώπων του τύπου και των τουριστικών πρακτόρων επιτεύχθηκαν μετά τις επαφές που έγιναν στις εκθέσεις τουρισμού στις οποίες πήρε μέρος η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» υλοποιώντας την απόφαση της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Καβάλας.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα