Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Τηλέφωνο: 2510-831600

TEDxKavala το Σάββατο στη Δημοτική Καπναποθήκη

Ημέρα:

Τη μοναδική εμπειρία του TEDxKavala, του πρώτου TEDx event για την Ανατολική Μακεδονία, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν για πρώτη φορά οι συμπολίτες μας, το ερχόμενο Σάββατο στη Δημοτική Καπναποθήκη από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ. 

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έντεκα διακεκριμένοι ομιλητές και 3 performers θα μοιραστούν μπροστά σε ένα κοινό 100 ατόμων ιδέες που θα εντυπωσιάσουν και ιστορίες που θα συγκινήσουν, ενώ μια ζωντανή αναμετάδοση σε όλο τον κόσμο (livestreaming) θα συνδέει το μεγάλο αυτό event με τον παγκόσμιο ιστό της κοινότητας του TED, αλλά και όλους όσους ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν online.

Στόχος η εκπομπή ενός αισιόδοξου μηνύματος…

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε χθες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης από τα μέλη της οργανωτικής ομάδας και τους υπευθύνους τομέων, σημειώθηκε ότι το πρώτο TEDxKavala, με σύνθημά του το “Life-Reloading”, την «επαναφόρτιση της ζωής», στόχο έχει να εκπέμψει ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλους και να στρέψει την προσοχή μας στο πώς παρά την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση των ημερών, είμαστε πάντα σε θέση να αλλάξουμε την πορεία των πραγμάτων προς μία θετική κατεύθυνση, μέσα από τη συνεργασία και το κοινό όραμα ενός καλύτερου αύριο. Ταυτόχρονα, στόχο του αποτελεί η πόλη της Καβάλας να ενταχθεί τον χάρτη της παγκόσμιας κοινότητας μίας διοργάνωσης, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάζονται και αναπτύσσονται ορισμένες από τις πλέον σημαντικές και επιτυχημένες καινοτόμες προτάσεις της εποχής μας δια στόματος των ίδιων των δημιουργών τους.

Οι χορηγοί επικοινωνίας του TEDxKavala

Χορηγοί του πρώτου TEDxKavala είναι: Δήμος Καβάλας (Strategic Partner), Ξενοδοχείο Lucy (Hospitality Partner), Aegean Airlines (Official Airline Partner),  Επιμελητήριο Καβάλας, Egnatia Aviation και Raycap (Partners), Xρυσανθίδης, Κτήμα Χατζηγεωργίου, Καφετοπίο, Bitte Fate, Ανανιάδης Aλλαντικά, Ποτοπoιία Ν. Καβάλας, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Αργυρίου Διανομές, Derelicte (Food and Drink Partners), Δημωφέλεια Καβάλας, Έντυπο εκτυπώσεις, Yiassou Greece, Golgi medical Ιατρικά Είδη Σ.Γεμεντζοπούλου, Καλλίτυπο  τυπογραφείο, Cocomat, Ασφάλειες Δ. Φουρτούνας  In Sure, Welcome Ξανθόπουλοι Αφοί Ο.Ε., Φρειδερίκος Τσουμάκης, Aeolis Thassos Palace, Viva, Τοπικά Προϊόντα Γης, Create Idea, Αναστασία Σκιπετάρη (Supporters), Νέα Εγνατία – Αlpha Radio (Χορηγός Eπικοινωνίας).

Όσον αφορά τα μέλη της οργανωτικής ομάδας και τους υπευθύνους των τομέων αυτοί είναι: Νίκος Καλαμπαλίκης, Βάσια Πάτση, Μάριος Σασαρίδης, Σοφία Θεοδωρίδου και Βασιλική Υψηλάντη.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μακάριος Λαζαρίδης: Ούτε σκέψη για αποχή ή χαμένη ψήφο σε μικρότερα κόμματα…

«Τόσο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όσο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δεν φαίνεται...

Η παραμελημένη (ως συνήθως) Ραψάνη

Από τον συνδυασμό "Η Καβάλα Μπροστά" του υποψηφίου δημάρχου...

O Παντελής Στυλιανού στο τιμόνι του «Βύρωνα»

Ο ΑΠΣ Βύρωνας Καβάλας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας...

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος για τον νομό της Καβάλας είναι το 4-0

«Η χώρα χρειάζεται σήμερα να συνεχίσει την αξιόπιστη, σοβαρή,...

Δημοφιλή

ΚΑΒΑΛΑ: Ο Θανάσης Συρόπουλος ζητά τη βοήθεια μας για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ο συμπολίτης μας Θανάσης Συρόπουλος έστειλε μια επιστολή στην...

Τι είναι αυτοδικία κατά το Ποινικό Κώδικα. (του Γιώργου Γιαγκουδάκη)

Το θέμα στο οποίο αναφέρομαι σήμερα προς ενημέρωση σας...

Δεν τα κατάφερε τελικά ο Λάκης – Αύριο Δευτέρα η κηδεία του

Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Λάκης Ανθίμου δεν τα κατάφερε...

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ζευγάρι από τη Νέα Πέραμο Καβάλας σκοτώθηκε σε τροχαίο...