Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Κοσμάς Χαρπαντίδης: «Δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός»

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας συζητήθηκε το θέμα των δηλώσεων του καθηγητή μουσικής κ. Κρίστοφερ Μπάκα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ωδείου κ. Κοσμά Χαρπαντίδη τελικά το θέμα αποσύρθηκε και η διάσταση που έλαβε είχε να κάνει με την αντιπολιτευτική πολιτική κάποιων πολιτικών σχημάτων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «δεν προέκυψε τίποτα. Υπήρχε στο Διοικητικό Συμβούλιο ένα θέμα το οποίο έφερα μετά από πίεση κάποιων μελών, να μας δώσει εξηγήσεις για το τι σήμαιναν κάποιες δηλώσεις του. Μετά από συζήτηση κι ενώ στο θέμα πλειοψήφησαν να τον καλέσουμε, στο πλαίσιο ενός διαλόγου που έχουμε με κάποιους καθηγητές μας, επειδή θεώρησα ότι μπορεί να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα, απέσυρα το θέμα και δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός. Ούτε απολογία, ούτε κατηγορίες, ούτε υπομνήματα. Αυτά δεν υπάρχουν».

Ο κ. Χαρπαντίδης πρόσθεσε: «Από ‘κει και μετά, για λόγους αντιπολιτευτικής τακτικής την οποία επικρίνω, να μην φτάσουμε να στοχεύουμε θεσμούς με κύρος. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθάμε να πηγαίνουν μπροστά αυτά τα πράγματα. Μπήκα στο στόχαστρο κι εγώ και το Ωδείο, άδικα κατά τη γνώμη μου, καθώς δημιουργήθηκε θέμα εκ του μηδενός. Τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε και η υπόθεση έχει λήξει, αλλά δεν ξέρω για ποιους λόγους συντηρείται. Κάποιες διαστρεβλώσεις έχουν γίνει ηθελημένα, κάποιοι τις εκμεταλλεύτηκαν για να μπορέσουν να περάσουν τα δικά τους θέματα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν κατονόμασα κανέναν, κανένα Μέσο Ενημέρωσης. Δεν πολιτεύομαι. Μπορεί να ήμουν ενεργός στο πλευρό του Θόδωρου Μουριάδη αλλά μπαίνοντας στο Ωδείο άφησα οποιαδήποτε άλλη αυτοδιοικητική ταυτότητα. Μ’ ενδιαφέρει μόνο το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και έτσι πρέπει να ενεργούν όλοι όσοι αναλαμβάνουν κάποια θέση».

spot_img

Διαφημίσεις