Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Σύλληψη παράνομων μεταναστών σε Ζαρκαδιά και Ίασμο

Συνελήφθησαν χθες (28-11-2022), σε περιοχές της Ροδόπης...

Άνοιξαν αυτοκίνητο και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 12.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή κοσμημάτων που διέπραξαν δύο...

Καβάλα: Μαθητής δημιούργησε ψεύτικο προφίλ του καθηγητή του στο FB

Η παράνομη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,...

Κοσμάς Χαρπαντίδης: «Δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός»

Ακολούθησε μας

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας συζητήθηκε το θέμα των δηλώσεων του καθηγητή μουσικής κ. Κρίστοφερ Μπάκα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ωδείου κ. Κοσμά Χαρπαντίδη τελικά το θέμα αποσύρθηκε και η διάσταση που έλαβε είχε να κάνει με την αντιπολιτευτική πολιτική κάποιων πολιτικών σχημάτων.

Συγκεκριμένα είπε ότι «δεν προέκυψε τίποτα. Υπήρχε στο Διοικητικό Συμβούλιο ένα θέμα το οποίο έφερα μετά από πίεση κάποιων μελών, να μας δώσει εξηγήσεις για το τι σήμαιναν κάποιες δηλώσεις του. Μετά από συζήτηση κι ενώ στο θέμα πλειοψήφησαν να τον καλέσουμε, στο πλαίσιο ενός διαλόγου που έχουμε με κάποιους καθηγητές μας, επειδή θεώρησα ότι μπορεί να διαστρεβλωθεί η πραγματικότητα, απέσυρα το θέμα και δεν υπάρχει ούτε φωτιά, ούτε καπνός. Ούτε απολογία, ούτε κατηγορίες, ούτε υπομνήματα. Αυτά δεν υπάρχουν».

Ο κ. Χαρπαντίδης πρόσθεσε: «Από ‘κει και μετά, για λόγους αντιπολιτευτικής τακτικής την οποία επικρίνω, να μην φτάσουμε να στοχεύουμε θεσμούς με κύρος. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθάμε να πηγαίνουν μπροστά αυτά τα πράγματα. Μπήκα στο στόχαστρο κι εγώ και το Ωδείο, άδικα κατά τη γνώμη μου, καθώς δημιουργήθηκε θέμα εκ του μηδενός. Τίποτε από όλα αυτά δεν έγινε και η υπόθεση έχει λήξει, αλλά δεν ξέρω για ποιους λόγους συντηρείται. Κάποιες διαστρεβλώσεις έχουν γίνει ηθελημένα, κάποιοι τις εκμεταλλεύτηκαν για να μπορέσουν να περάσουν τα δικά τους θέματα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν κατονόμασα κανέναν, κανένα Μέσο Ενημέρωσης. Δεν πολιτεύομαι. Μπορεί να ήμουν ενεργός στο πλευρό του Θόδωρου Μουριάδη αλλά μπαίνοντας στο Ωδείο άφησα οποιαδήποτε άλλη αυτοδιοικητική ταυτότητα. Μ’ ενδιαφέρει μόνο το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και έτσι πρέπει να ενεργούν όλοι όσοι αναλαμβάνουν κάποια θέση».

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα