Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021

Άλκης Ζοπόγλου: Το Cosmopolis θα γίνει, όχι ίσως όπως το είχαμε σχεδιάσει…

Ροή Ειδήσεων

Άρθρα & Απόψεις

Οικονομία

Εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΟΣ
Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση από την εφημερίδα της Καβάλας "ΕΝΗΜΕΡΟΣ" και το Kavala Web News

Δήλωση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Cosmopolis Festival, Άλκη Ζοπόγλου, για τη διοργάνωση:

Εξακολουθούμε να μην ξέρουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον. Υπάρχουν επιστημονικά μοντέλα και γραφήματα που έρχονται σε μας από κάθε γωνιά της γης και κάθε μέρα μας λένε κάτι διαφορετικό. Συνεπώς, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στο Cosmopolis με βάση τις τρέχουσες εξελίξεις.

Δεν γνωρίζουμε σε ποια μορφή ακριβώς θα καταλήξουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχουμε φτιάξει πολλά μοντέλα υλοποίησής του από τα οποία με βάση την τρέχουσα κατάσταση θα επιλέξουμε το καλύτερο. Το αναδιαμορφώνουμε καθημερινά και ακούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Το Cosmopolis θα γίνει, όχι ίσως όπως το είχαμε σχεδιάσει, αλλά θα γίνει.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα και σίγουρα πριν το Πάσχα. Το Cosmopolis θέλει να κάνει ότι μπορεί για να υποστηρίξει τους καλλιτέχνες της περιοχής μας αλλά και της χώρας μας που πλήττονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θα δώσουμε το οριστικό πρόγραμμα όταν θα έχουμε απαντήσεις και να είστε σίγουροι ότι ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες θα κάνουμε την ποιοτική διαφορά.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να συμβάλλουμε στο να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο κοινωνικός ιστός της πόλης μας και να επανέλθουμε από αυτή τη δοκιμασία ενωμένοι. Άλλωστε όπως έχει ειπωθεί η τέχνη είναι ο πιο σύντομος δρόμος για να έρθουν οι άνθρωποι κοντά. Παραμένουμε στα σπίτια μας και εργαζόμαστε σκληρά για να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και αβέβαιη στιγμή για όλο τον κόσμο. Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας».

Για το Cosmopolis festival

Άλκης Ζοπόγλου

Καλλιτεχνικός διευθυντής

spot_img

Διαφημίσεις