Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

Βασάνιζε γάτα, αλλά τον «πρόδωσε» το βίντεο

Ταυτοποιήθηκε το άτομο που απεικονίζεται σε βιντεοληπτικό...

«Άδειασαν» τους λογαριασμούς επιχειρηματιών σε Καβάλα και Δράμα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών...

Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες σε επιχειρήσεις στην Καβάλα

Έπειτα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του...

Πλούσιες οι φετινές εκδηλώσεις των «Ελευθερίων» της Καβάλας

Ακολούθησε μας

Την παρουσίαση των φετινών εκδηλώσεων των «Ελευθερίων» της πόλης και της εορτής του πολιούχου Αποστόλου Παύλου, πραγματοποίησαν, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που έδωσαν την Τρίτη (14/6), η δήμαρχος, Δήμητρα Τσανάκα, η αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη – Πρασσά και η πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασία Ιωσηφίδου.

«Εκατόν τρία χρόνια μετά την απελευθέρωση της πόλης μας από την κατοχή Οθωμανών και Βουλγάρων, τιμούμε και φέτος τον αγώνα των Ελλήνων, αλλά και των κατοίκων της περιοχής μας που χάρισαν με την ζωή τους την ελευθερία στις επόμενες γενιές. Οι Καβαλιώτες καλούμαστε με τη συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις που οργανώνει ο δήμος από τις 16 Ιουνίου έως τις 3 Ιουλίου να αποδώσουμε τον οφειλόμενο φόρο τιμής», τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η Δήμητρα Τσανάκα.

Οι εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν στα φετινά «Ελευθέρια»

«Τα «Ελευθέρια 2016» λαμπρύνονται από την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και από μια σειρά άλλων εκδηλώσεων που αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η έκθεση κειμηλίων, ιστορικών τεκμηρίων και φωτογραφιών του ιστορικού θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ», η επανατοποθέτηση του αγάλματος του αγνώστου στρατιώτη των βαλκανικών πολέμων και η βράβευση της Καβαλιώτισσας αρχαιολόγου, Κατερίνας Περιστέρη, που θα παρουσιάσει αποκλειστικά στον κόσμο της Καβάλας τα ευρήματα της μεγάλης ανασκαφής στο λόφο Καστά της Αμφίπολης», συμπλήρωσε σχετικά στις δηλώσεις της η δήμαρχος Καβάλας.

Από την πλευρά της η κ. Πρασσά χαρακτήρισε το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων ιδιαίτερα πλούσιο, ενώ η κ. Ιωσηφίδου απηύθυνε με τη σειρά της κάλεσμα στους συμπολίτες μας να στηρίξουν όλες τις εκδηλώσεις.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διάβασε κι αυτό

Δημοφιλέστερα Θέματα