Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιοι εκλέγονται στο Δ. Σ. του σωματείου «Φίλοι της Παιδόπολης»

Ημέρα:

spot_img

Το Δ. Σ. του Σωματείου “ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ” ευχαριστεί τα μέλη του, που την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 συμμετείχαν στην τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy.

Τη διετία που πέρασε παράχθηκε ένα σημαντικό έργο προς όφελος των παιδιών και κατακτήθηκαν σημαντικοί στόχοι που τέθηκαν από το απερχόμενο Δ.Σ., όπως η αναγνώριση – πιστοποίηση του Σωματείου ως Φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (ΦΕΚ Β΄937/06-04-2016), η δημιουργία Ταμείου Στήριξης των παιδιών που απομακρύνονται λόγω νομικού πλαισίου από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, συνεχίστηκε η ενημέρωση του ευρύ κοινού με μια μοναδική και σημαντική Πανελλαδικής εμβέλειας Ημερίδα για την προώθηση της Αναδοχής και της Παιδοθεσίας, επιπλέον έγιναν δράσεις για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Π.Π.Π. Καβάλας κλπ.

Όλα γίνανε χάρη σε εσάς που στηρίζεται το έργο μας και τον κοινό σκοπό μας!

Σημαντική ήταν και η στήριξη των μελών του απερχόμενου Δ.Σ., τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για: τη σημαντική συμβολή και στήριξη της Αντιπροέδρου – κυρίας Ελένης Γιάννου – σε κάθε εκδήλωση που διοργανώσαμε, την άκρως τακτική και με πλήρη διαφάνεια τήρηση των οικονομικών από την Ταμία – κυρία Όλγα Μάρτου, τον άρτιο συντονισμό των δράσεων μας από τη Γενική Γραμματέα κυρία Αικατερίνη Βασιλοπούλου – Ταουσάνη, και την κυρία Θώμη Αγγέλου που ως υπεύθυνη «οπτικής επικοινωνίας και σύμβουλος Διοργάνωσης Εκδηλώσεων» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεών μας.

Εκλέχθηκαν για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή  οι παρακάτω:

Διοικητικό Συμβούλιο: Παναγιώτης  Αγαπητός  του Αναστασίου, Βασιλοπούλου – Ταουσάνη Αικατερίνη του Θωμά, Ελένη Γιάννου του Δημητρίου, Μελίνα  Παπακωνσταντίνου του Κυριαζή, Μαρίνα  Φιλιππίδου του Βασιλείου.  Αναπληρωματικοί: Αντώνης Κάτανας  του Γεωργίου, Γεώργιος Περιφεράκης του Εμμανουήλ, Ελένη  Σοφιανίδου του Ευσταθίου, Ανθή Σπηλιοπούλου του Στέφανου και Έλενα Φλούδα του Ευαγγέλου.

Εξελεγκτική Επιτροπή:  Έλσα  Αυλωνίτου του Σπυρίδων, Φωτεινή  Καραγιαννίδου  του Νικόλαου, Ελισάβετ  Χριστοφόρου του Αθηνόδωρου.

Με τιμή

Το Δ. Σ. του Σωματείου

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα»: Μία επιπλέον παράσταση

Επειδή τα εισιτήρια και για τις τρεις μέρες τείνουν...

Ο Δήμαρχος Νέστου αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (27/3/24)...

Μετά τις ευρωεκλογές οι συγχωνεύσεις των ΔΕΥΑ

Απόστολος Χρόνης: «Ελπίζουμε να μην έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι...

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε ο 7ος Παπαχρηστίδειος Δρόμος

Χρήστος Μποσμπότης: Η Ελευθερούπολη έχει το καλύτερο στάδιο στη...

Αυξάνονται σταδιακά τα δρομολόγια στην πορθμειακή γραμμή Καβάλας – Πρίνου

Αυξάνονται από δύο σε τρία για τις ημέρες Παρασκευή,...

Μητρόπολη ΦΝΘ: Εορταστική εκδήλωση για την εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής

Κάθε χρόνο η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος...

Π.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ: Επαφές για περαιτέρω βελτίωση των σχέσεων με την Ρουμανία

Την γενική πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Carmen...